reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael: my z mezem mamy bardzo udane zycie sesualne..w 90% jak się kochamy 'finishujemy' razem (nie mam problemow z orgazmami)..
chyba powinnam zacząć jednak poeksperymentować z zelami- bo chyba z nawilżeniem u mnie kiepsko ;p I stąd obtarcia, nadżerki i stany zapalne. O higienę oboje bardzo dbamy, więc to na pewno nie to ;p
Jeśli chodzi o chęci na seks..to dopiero się u mnie rozwijają..bo jak byłam na hormonach to seks mógł dla mnie nie istnieć.. teraz dopiero 'zaczyna mi się chcieć' :) to mnie bardzo cieszy..

reklama
Obtarcia ok, od seksu, ale nadżerki raczej nie i stany zapalne też nie. Może macie infekcję i nawet nie wiecie. Dodatkowo nadmierna dbałość o higienę też sprzyja infekcjom właśnie.

Oszaleję dzisiaj chyba.

madziulku mnie gin mówił, że @ powinna się pojawić ok 4 dni po zakończeniu dupka.
co do życia intymnego, nie wiem czym to spowodowane, nie wiem czy wogóle miewam orgazmy a jeśli już to tylko czasami a mimo to jest nam dobrze i uważamy że jest udane :) moja ochota na fiku miku wzrosła niesamowicie po odstawieniu tabsów

Neciuszka, bo orgazmów kobieta musi się nauczyć :) Najlepiej sprawdzić samej, co sprawia przyjemność (zaraz mnie modki wywalą, bo przed 22 takie tematy :p ), a potem nakierować faceta. Ale fakt, moze być przyjemnie i bez, przecież nie o to chodzi :)

Ael: my z mezem mamy bardzo udane zycie sesualne..w 90% jak się kochamy 'finishujemy' razem (nie mam problemow z orgazmami)..
chyba powinnam zacząć jednak poeksperymentować z zelami- bo chyba z nawilżeniem u mnie kiepsko ;p I stąd obtarcia, nadżerki i stany zapalne. O higienę oboje bardzo dbamy, więc to na pewno nie to ;p
Jeśli chodzi o chęci na seks..to dopiero się u mnie rozwijają..bo jak byłam na hormonach to seks mógł dla mnie nie istnieć.. teraz dopiero 'zaczyna mi się chcieć' :) to mnie bardzo cieszy..

No to w takim razie gdy masz problem z nawilżeniem, faktycznie spróbuj wiesołka, zauważycie oboje różnicę. Tak jak Sil pisze, nadżerki czy stany zapalne to nie wina seksu. Nadżerkę ja mam i nawet o nie j nie wiedziałam, po prostu nie odczuwałam dyskomfortu.
Poza tym skutki brania tabletek też możesz odczuwać długo. Nie wiem ile Ci zejdzie na "odtruciu" organizmu po anty, ale jak już się organizm z tego oczyści to też inaczej będzie.

Możliwe :) wydaje mi się, że wpływ też ma na to wszystko moje spore tyłozgięcie, bo jest wiele pozycji w których po prostu nie mogę bo albo mnie najlepiej nie jest, albo że tak powiem on wyskakuje ze mnie.

Marzę o jakimś masażu, kąpieli i nie wiem czym jeszcze

Przede wszystkim to możesz nie mieć orgazmów pochwowych, tylko łechtaczkowe, wcale nie gorsze :) i tu cały pic :)
Ja też podobno mam tyłozgięcie, dopiero ten lekarz mi powiedział i ani problemów większych z seksem, ani z zafasolkowaniem nie miałam. To siedzi w głowie też :)

A ja przed chwilą się obudziłam i wcinam właśnie ciasto i popijam ciepłym kakaem :-) a tak w ogóle to ja jestem nienormalna... jestem taka podekscytowana tym fotelikiem samochodowym, że już mi się śniło, że jechaliśmy na zakupy z naszym synem, mój mąż cisnął w sklepie wózek na zakupy a ja fotelik na stelażu wózka :-D

A tak poza tym to nie udało mi się załatwić praktyk w szkole więc od poniedziałku idę do przedszkola gdzie chodzi mój szwagier :-D jak mi się trafi jeszcze jego grupa to chyba padne

reklama
A my pewnie na zakupy fotelika wybierzemy się 1października, jak zaczniemy szkołę rodzenia, bo my weekendowo :p Bo wtedy dostanę pieniążki, bo w tym miesiącu popłynęłam... ponad 200 na koszule, majty poporodowe, ręczniczki itp, jutro mam lekarza do prawa jazdy, bo mi się kończy ważność, jeszcze 400 zł za szkołę... Olaboga... A miesiąc się dopiero zaczął.

Uwaga techniczna, nie przeciw komuś. Strasznie mi się nie podobają foteliki samochodowe wpięte w wózek... Brrr

Do góry