reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hehe, ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam ale kupujemy wózek, który ma tą możliwość więc po prostu jak będziemy jechać na zakupy to nie będziemy brali całego wózka do bagażnika tylko sam stelaż. Miałam okazję jechać kiedyś z fotelikiem położonym na wózku na zakupy i strasznie mi było przez to nie wygodnie... oczywiście każdy ma swój gust :-) my kupiliśmy fotelik używany bo potrzebowałam właśnie ze względu na wózek fimry Maxi Cosi a wydaję mi się, że jak na te parę miesięcy to są strasznie drogie. Ale jest w idealnym stanie, niemal jak nowy. My w październiku mamy zamiar kupić łóżeczko, materacyk i może jeszcze kołderkę jak starczy pieniązkó

reklama
Wiem, że się wpina, ale mnie osobiście się nie podoba, jak dziecko takie poskurczane, a gondola niewiele zajmuje w porównaniu z całym stelażem. Ja na szczęście nie mam problemu, bo ja mam wózek zawsze ze sobą cały :)

No mi się niestety nie zmieści gondola do bagażnika :-p ale nie ma co debatować ;-) A jak tam Sil z Twoją wyprawką?? Masz już większość czy raczej czekać póki co???

Witam koleżanki, nawet nie miałam czasu do Was dzisiaj zaglądnąć, po nocce chwilkę pospałam i miałam trochę spraw do załatwienia. Teraz pochwalę się Wam torcikiem:

Załączniki

• DSC00480.jpg
    DSC00480.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 46
Śliczny :)

A mnie się humor poprawił bo wpłynęła wypłata męża, porobiłam opłaty łącznie z jego studiami i zostało tyle że spokojnie starczy i nawet na jakieś ciuszki dla mnie i dla niego.

miq super ten tort... masz zdolności :-)

Neciuszka ja też uwielbiam takie momenty tylko ja teraz jestem na etapie, że wszystko co zostaje na zapas to zaraz kupuje coś do wyprawki... :-p

Neciuszka wlasnie tez mi tak powiedzial ale zobaczymy... Jakby przyszla za 4 dni to akurat w niedziele :no: Asortyment mam juz kupiony wiec jaka nie bedzie to jestem zabezpieczona:laugh2: Kurczę z D. pojechaliśmy na kebaba i jestem pelna:-)
A co do Ciebie to czuje że Tobie tym razem sie uda z tymi Twoimi dolegliwosciami;-) Trzymam kciuki za Ciebie i resztę kobitek!!!

Pewnie jak będę już w ciąży i na takim etapie jej to też tak będę robić :) ja muszę sobie znaleźć jakieś spodnie bo mi się przytyło nieco i chciałabym jakieś luźniejsze wygodniejsze mieć jedne.

Ja biorę do wtorku dupka, i wtedy też testuję bo tak na początku @ miała być.

Witam koleżanki, nawet nie miałam czasu do Was dzisiaj zaglądnąć, po nocce chwilkę pospałam i miałam trochę spraw do załatwienia. Teraz pochwalę się Wam torcikiem:

Piękny tort!!! Też bym chciała dostać taki prezent na odwiedki! :-D

A ja dzisiaj dostałam paczkę kolejnych ubranek!! (nie mogę chwalić się zdjęci mi brzuszka to choć ubranka pokaże)
P1060359.jpgP1060360.jpgP1060361.jpgP1060362.jpgP1060363.jpgP1060364.jpg

Aaa kochane są!! A i jeszcze pokaże mojego Pascala który pięknie się wybarwia po jedzeniu!
P1060372.jpgP1060373.jpg
pencil.png

reklama
Ciuszki fajniuchne :)

A zwierzyniec ciekawy :) fajne kolorki ma :)

Macie kochane moje pomysł jak zrobić sos fajny do spagetti z tuńczykiem?

madziulku nie dziękuję bardzo bym chciała żeby to nie był skutek dupka tylko czegoś innego :-D

Ostatnia edycja:
Do góry