reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena, nam brakuje tylko fotelika, wanienki, rożka, ceratki do łóżeczka, gruszki do noska i generalnie leków, szczoteczki do dziąsełek, stelaża do baldachimu i elektronicznej niani :) No i proszków do prania, a tak to wszystko mam.

Cudny ten tort :)

Fifka ubranka super, extra, odlotowe :-p Pascal zresztą też, a dlaczego nie możesz się chwalić brzuszkiem???

Neciuszka ja to samo mówię...

Kurde Allegro coś dzisiaj szwankuje :/

Ja też czekam :)

Bosszzz znalazłam na yt jakże głupią piosenkę o komarze, tak głupia że aż się uśmiałam :-D

szwankuje bo ja chciałam załpacić przez allegro za wystawione aukcje i za to co ja wylicytowałam i lipa :/

Ostatnia edycja:
Ja co do calego asortymentu dla dzidzi to wszystko mam (oprocz kosmetyków i rzezczy dla mnie) po mojej młodszej kuzynce... Ewa (ciotka ale jestesmy na Ty bo młoda jest) od zawsze mowi ze wszystko czeka na mnie... (Od ciuszków, wózka po łózeczko zabawki, laktator i takie tam) a do chlopca mam ciuszki po kuzynie... Wszystko leży i czeka ... Ale wiem ze jakbym byla w ciazy to od znajomych i rodzinki mialabym wszystkiego tyle ze kilka razy moglabym przebierac dzieciaczka ale cos nowego na pewno bym kupila bo z podniecenia:-) bym nie wytrzymała:-)

Dziewczyny, zapytam z ciekawości - czy któraś z przyszłym mam planuje używać pieluch wielorazowych? Czy wszystkie decydują się na pampersy? Mi ostatnio strasznie spodobały się wielorazówki i chyba w przyszłości (jak w końcu się uda zajść w ciążę...) będę używała właśnie wielorazówek :tak:

Co do allegro to faktycznie rano mialam problem zeby w ogole wejsc w ogloszenie zeby je zobaczyc ale teraz juz moge wiec awaria usunieta:-)
Aga wiesz co ja raczej tak(tetrowe tak jak Sil)... Skoro bedę siedziec w domu to te pieluchy bede mogla uprac(teraz sa pralki wiec nie ma takiego problemu jak kiedys) ale na wyjazdy lub na noc pampersy... Ale zobacze dopiero ,,w praniu" jak to bedzie...

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, ja się zastanawiałam nad wielorazowymi, ale po przeliczeniu doszliśmy do wniosku, że się nie opłacają. Musisz mieć do nich te wkłady, otulacze, dolicz pranie, czasem brudne ubranka. A pielucha jenorazowa wychodzi po 50 groszy. Ja będę na spacery i na noc używać jednorazówek, a w międzyczasie tetry.

Do góry