reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Uciekam spać! 
Jutro o 11 mam wizytę u gina! Trzymajcie kciukasy!!

Jutro o 11 mam wizytę u gina! Trzymajcie kciukasy!!
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Dawaj Atanku ja chce zobaczyc!!!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku no to gratulacje! Oczywiście, ja też chcę zobaczyć wózeczek!!!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Piekny wózeczek :-)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Atanku powiem Ci, że naprawdę Ci się udało!! Przecież to porządnej firmy i wcale ni taki tani wózeczek... nazywa się Quinny Buzz więc sama sobie możesz pooglądać. To masz już kupno wózeczka z głowy!!
Chociaż ja sama nie preferuje w wózkach 3-kołowych ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby więc super
Chociaż ja sama nie preferuje w wózkach 3-kołowych ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby więc super
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
wiem ze mi sie udalo ;-) i za free i do tego ta mate dostalam edukacyjna ;-) teraz szukam na necie adapterow do gondoli czy ja tylko tej gondoli zamocowac nie umiem ale w iinstrukcji jak nic wkladali adaptery...
ja juz duzo mam ;-) lozeczko materac kolderke poduszke powloczki kocykix2 przescieradlo wanienke z wkladka do niemowlat ochraniacze 2 do lozeczka ;-)lampke nocna pojemnik na kolderke pod łózko kolderke mini do wozka do wlozenia spiworek i karton ciuszkow czapeczek i kilka bucikow i wozek ;-)chyba nic nie pominelam ;-)
pominelam lezaczek bujacek ;-)
ja juz duzo mam ;-) lozeczko materac kolderke poduszke powloczki kocykix2 przescieradlo wanienke z wkladka do niemowlat ochraniacze 2 do lozeczka ;-)lampke nocna pojemnik na kolderke pod łózko kolderke mini do wozka do wlozenia spiworek i karton ciuszkow czapeczek i kilka bucikow i wozek ;-)chyba nic nie pominelam ;-)
pominelam lezaczek bujacek ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: