reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No z Tobą nie ma co konkurować, a ja nie obchodzę, tak samo jak nie obchodzę dnia kobiet :)

A ja się też pochwalę :)
Zobacz załącznik 389476
Nie mogłam się oprzeć :) kremowy kocyk:)

A ja byłam dziś na czekoladzie i lodach z Przyjacielem i pominę, że on mi powiedział, że się ze mną nie będzie spotykał bo coraz młodziej wyglądam i po zębach dostanie w końcu za mnie, to jeszcze pani w kawiarni mnie skomplementowała :)

Sil sliczny ten kocyk. Zreszta wszystkie te maleńkie rzeczy są takie słodkie.

A odnośnie mojego małża to napisałam mu smsa bo wiadomo za granicą jest. No i na razie bez odzewu. Az się martwię, że się przestraszył tym bardziej, że ostatnio nie było między nami najlepiej

dziuraWskarpecieGRATULACJE!!! Cieszę się przeogromnie, że wreszcie i Tobie się udało. Się tak podjarałam, Twoje szczęście daje i mi nadzieję, że też wreszcie kiedyś się uda. Choć ja staram się o połowę mniej czasu. To od razu życzę spokojnych 8 miesięcy:-)

oj dzięki dziewczynki. Ja jestem przeszczęśliwa i powiedziałam tylko siostrze męża bo ona teraz w 12 tygodniu jest i będzie rodziła w marcu. A tak to nikomu. A mąż to nie wiem albo telefon gdzieś zostawił albo w ciężkim szoku jest bo się nie odzywa. A ja tak czekam na jego reakcje...

Danao kurcze...jak widzisz masz przykład, że kiedyś w końcu. I CO? w najmniej spodzioewanym i odpowiednim momencie. Najważniejsze, że jest. I teraz tylko modlę się, żeby było ok.

Magdalena, Sil a płaczcie...wszystkie będziemy ryczały.

Pyscku troszkę więcej wiary......

reklama
Do góry