reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No wierzę, że dla Ciebie dla wiadomość to jak grom z jasnego nieba!! Ale widzisz jednak coś w tej naszej psychice jest! Teraz tylko nie przemęczaj się i ładnie jedz a na pewno będzie wszystko OK

Kasiu...dziękuję Ci ślicznie. Ty jakoś mi tak bardzo bliska byłaś i Tobie życze z całego serduszka aby też się udało. Widzisz, ja tak niespodziewanie, tak właściwie w nieodpowiednim momencie troszkę bo i męża nie ma i ja tak wszystko sama teraz. Kasia no...to dla Ciebie (chwila bo na klawiaturze fluidków znaleźć nie mogę.....ooo..mam) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magdalenia się rozumie:D

tak tak dziurko kochana dbaj teraz o siebie...yyy...tzn. o was :-D
(nie)dziękuję i mam nadzieję że takie fluidki prosto z serduszka będą dla mnie szczęśliwe
a co do tej naszej bliskości to ja czuję podobnie...hmmm..że też komp może tak silne więzi tworzyć :*

Ostatnia edycja:
no dziewczynki w poniedziałek jeszcze jedna beta, zobaczymy co i jak a popołudniu gin.

No będę dbała bo nie wiem co by się stało jak...aaaa...nawet nie chcę o tym myśleć.

kasiu aaaa bo my jakies takie bidne dwie zawsze coś nam na drodze stoi. To kochana to ja Ci jeszczę życzę abyć nie musiała się starać tyle co ja. OOO a nawet połowę tego, a nawet 1/3.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry