reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nic mi niemow wszystko bylo dobrze wczoraj chcialam napisac ael ze wezme wymioty od niej ale juz niechce bo chodze co chwile do wc jakos niechce wszystko wyleciec :-( a tak byl spokoj tylko plecy dokuczaly i noga inic wiecej a 30 minut temu zaczela mnie glowa bolec i zaczelam wymiotowac...

o wchodzę tu po konferencji a tu taaaakie wieści :)
dziurka gratuluję, ściskam i strasznie się cieszę!!!!!

a co jeszcze się działo przez ostatnie 3 dni?

Atan - poszalałaś z ciuszkami :), ja mam na razie 3 pary śpiochów :)

te ciuszki dostalam za free ;-)

tylko fotelik kupilam ;-)
wozek tez dostalam za free ;-)

pyscku strasznie mi sie podobaja te rozyczki niebiesko biale czy masz do tego zawieszke?? bo jak tak to kupie caly zestaw ;-)

donia brzucha zdjecia nie dalAS ;-(

reklama
Kurde a teraz to i ja mogę o dolegliwościach pisac.
Więc tak...nic fasolkowania nie zapowiadało, nic nie bolało. Tylko to jednodniowe @, a tak to nic kompletnie. No i na razie nic mi nie jest. A tak w ogóle wstawie suwaczek...a co mi tam.

Do góry