reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ale sliczny piesek magda ;-*
no ael ja mam dzis lenia do kwadratu leze na wyrze prawie caly dzien;-)

ide wziasc szybka kapiel by sie obudzic ;-)

Neciuszka ja ci tą ciąże przepowiadałam :-D i powiem ci że musisz iść w poniedziałek na betę! Przed terminem @ tes może jeszcze nie wykazywać ciąży (bądź jak u ciebie z opóźnieniem) dla mnie po terminie pozywał bladą kreseczkę z porannego moczu, więc przed @ pewnie nic by nie wyszło.

Tak więc trzymam kciuki ale w serduszku wierzę że ta jutrzejsza beta to tylko formalność!! :-)

Tak jak obiecałam moje dwie kreski ciążowe :-D

Pięknotka!!!!!! Jej jaki kochany!!! :-D Piękne masz te swoje nowe dziecko!!

Swoją drogą jestem załamana podejściem otaczających mnie ludzi... Wczoraj na imprezie kolega wręcz się ze mną kłócił ze ja powinnam w ciąży pić alkohol bo jego siostrze (ona jest teraz w 7 miesiącu) lekarz powiedział że może sobie pić lampkę wina dziennie.... Dzisiaj byliśmy u brata ciotecznego mojego M (są sporo starsi bo po 40) i oni też wręcz na siłe kazali mi pić alkohol bo ja głupoty gadam ze w ciąży nie wolno....
No ludzie!!! Jak ktoś chce to niech piję ja mam taką zasade ze alkoholu w ciąży nie tknę bo jak coś się stanie to nie wybaczę sobie tego do końca życia... nawet jeśli do dziecka dociera niewiele tego alkoholu to noworodkowi nie pojadesz nawet łyżeczki, a pijąc w ciąży to tak jakbym to robiła!

Jak ktoś pije to jego sprawa... ale wkurza mnie to ze ludzie obrażają moje zdanie i ochrone własnego dziecka!

ależ ja mam ochotę na gorącą kąpiel... Boże dlaczego mi nie wolno!!!!!

Ostatnia edycja:
juz po kapieli ubrana i umalowana ale jestem ladna (narcyz ze mnie) czekam az dostane smska ze juz wrocili od rodzinki i ide na 2 ulice do brata :-)

Nooo mam Ael mam nawet teraz mi troszki niedobrze :p

Mąż też chce żebym jednak jutro poszła na tą betę. A przed chwilą jak powiedziałam że mi niedobrze po tej pizzy stwierdził, że córcia nie lubi pizzy :-D

reklama
Do góry