reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochanie ja dziś będę wiedzieć, jadę na betę. Dzwoniłam do laboratorium wynik dostane po dwóch godzinach :-) pewnie za wcześnie ale tragedia jest, pewnie pizza mi zaszkodziła. Piję sobie gorzką herbatkę i próbuję zjeść odrobinę serka.

reklama
o 10 wiec kolo 11 zrobię. Nie będę prowadzić monologów, ale szczerze to dziś mam pietra czy beta wyjdzie na plus. No to wtedy będę a wy dacie mi wciry za wcześniejszy test i marudzenie :-D

o 10 wiec kolo 11 zrobię. Nie będę prowadzić monologów, ale szczerze to dziś mam pietra czy beta wyjdzie na plus. No to wtedy będę a wy dacie mi wciry za wcześniejszy test i marudzenie :-D
betę???????????? a co to teest wyszedł pozytywny?????

Magd.a boskie te dwie kreski :-)

O matko chyba tutaj dzisiaj zejdę, mdli mnie od rana. Stwerdzam, ze kawa nie dla mnie, jak już to zbożowa z mlekiem. Jabłka mogę jeść, ale takie kwaśnawe i twarde, miękkie i słodkie nie dla mnie. Zupy nie dla mnie.

Ostatnia edycja:
doszłam do momenu ze dziurka będzie miała baby , kobiety wybaczcie ale w takie jchwili już nie mogę nadrabiać wszych wpisów :-)
DZIURKA: Kochana gratulacje, tak się cieszę, wyobrażam sobie twoja radość ,to cudowne, ściskam, całuję buzki - tak wiadomość z rana

a coś się jeszcze dział ociekawego???????????

a tak w ogóle to cześć wam

Żem jest. Po becie.

Ael
dziękuję ci kochana za te pasiory ale zrozum. We mnie tak się kotli, mam mętlik w głowie a do tego jeszcze nawet ze swoim P. nie mogę pogadać. Przepraszam za ten monolog ale jak sie tak wypisałam, wyżaliłam to zasnęłam i wstałam dopiero o 5.
A kochana jeszcze jedno....ja miałam bete 12800, zgubiłam jedno zero bo podawałam w przybliżeniu a tak dokładnie to 12894.

Atanku
dziękuję:******
Magda.
....kobito.....no weź:-D

Pyscku Boziu, ja wiem, że to może takie troche narcystyczne albo jakieś takie ale patrz na mnie. Tyle czasu czekałam, tyle łez, leków, lekarzy, pieniędzy... A teraz proszę, jest Dzidzia

Neciuszka oo to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&

A tera chlam wode mineralną bo mi kazali przed usg

Neciuszka, ja nie będę bić :-) do cyca tez nie przytulę bo mam az B :-D ale będę gratulować i pocieszać jak coś :-)) ale wierzę,że będzie dobrze :-) wkońcu sierpień urodzajny musi być :-p

Zafasolkuję no właśnie poza tym żem opiernicz zebrała za wcześniejszy test to było tak, że nie wytrzymałam zrobiłam w piątek nic, po czasie ledwie widoczna cieniutka kreska druga, w sobotę powtórka znów najpierw nic a potem po czasie wyraźna gruba druga kreska. Tyle że nie wiem czy ten wynik prawdziwy bo to po czasie było ale dziwne, że dwa różne testy w dwa dni pokazały po czasie to samo tylko mocniej. Zamiast robić kolejne testy idę na betę dziś.

Mag.da nie ważne jaki ważne żeby ciepły i miły cyc był :)

Ostatnia edycja:
Neciuszka jeżeli Cię to pocieszy to ja robiąc sikacze, gdzieś jednego zapodziałam, to po długim leżakowaniu nie było widać kreski drugiej nawet pod światło :-)

reklama
Poprzednio u mnie to samo było bo w sumie 3 testy leżą w szufladzie i na tych dwóch z piątku i soboty coś jest, a na tym jednym nic. Ale pietros jest, że beta nie wyjdzie.

Do góry