reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Właśnie z tym szczepieniem to wiem, nigdy się nie szczepiłam, bo ja z reguły, jak już to zapalenie oskrzeli a nie grypa. Ale u męża jest za free z firmy i się zastanawiam, a słyszałam, że są badania, że dziecko chronione... I sama już nie wiem. Ale zapytam jutro :):):):):):)

No sama sobie smaka narobiłam tymi placuszkami. Poskładam zamówienia z Avonu i wstawię zupkę narazie sobie. Ciekawa jestem o której mąż dziś wróci do domu.

Ja byłam na basenie i nie pomyślałam nawet żeby zapytać mojego gina... czytałam, że basen to najlepsze dla kobiety ciężarnej bo rozluźniają i odpoczywają wszystkie mięśnie a szczególnie korzysta na tym kręgosłup

Witajcie kobitki w słoneczny piatkowy dzionek.

Ja wstałam około 10 taki ze mnie spioszek ale wreszcie sie wyspałam bo od kilku dni zle sypiałam.

Ja na dzisiejszy obiadek mam gołabeczki w sosie pomidorowym mmmm pychotka.

Ja byłam na basenie i nie pomyślałam nawet żeby zapytać mojego gina... czytałam, że basen to najlepsze dla kobiety ciężarnej bo rozluźniają i odpoczywają wszystkie mięśnie a szczególnie korzysta na tym kręgosłup

J tez czesto sie kompałam na basenie u tesciow jak było cieplej to było gdzies miesiac temu i gin nie był na nie bo sie pytałam

Muszę się dziś zabrać za sprzątanie, bo jutro nie zdążę, bo jak wyjdziemy z domu po 7 to wrócimy nie wiadomo kiedy, taki maraton sobie urządziliśmy... A tak mi się nie chce...

Ja właśnie to samo słyszałam... zresztą wlaśnie sobie przypomniałam że ja już o tym z ginekolog rozmawiałam, bo chciałam iść latem nad wodę. I moja gin powiedziała wtedy, że dziecku nie zrobię tym krzywdy na pewno, ale mogę zrobić sobie. Bo bardzo łatwo złapać infekcję drug rodnych, a ciężarówki są na to bardzo podatne.

reklama
Do góry