reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A gdzie się wybierasz jeśli można wiedzieć??

Rano do wampirów, czyli na badania krwi. Potem do centrum pokryć dachowych obejrzeć dachówki i wytargować lepszą cenę, niż nam podali, choć i tak zeszli poniżej 30 tys więc nie jest źle... Może nas będzie stać ;) Potem na zakupy dla Malucha, ostatnie zakupy, a potem do szkoły rodzenia. Na 14 do 20.30 minimum...

A z tym basenem to jako w ciąży zagrożonej powiedział mi, że po pierwsze infekcje, a po drugie wysiłek jednak niewskazany...

Kwiatuszku, ja nic mojemu nie kupuję, nie obchodzimy takich świąt :)

reklama
No proszę jak utęskniona żona potrafi dogodzić mężusiowi :-) A właśnie, teraz mi się przypomniało! Wyobraź sobie, że tak mi od wczoraj przez Ciebie chodzi po głowie to mleczko w tubce, że dzisiaj jak wracałam z laboratorium to specjalnie weszłam do sklepu z językiem do ziemi i nadzieją, a tu doopa wielka bo nie było... :-(

Hah mi też wczoraj smaka narobiła ale mnie mąż przyniósł, oczywiście nie całe bo zjadł po drodze część ale może to i lepiej bo wtrąbiłam tak że uszy mi się trzęsły a potem myślałam że się porzygam do nocy :-D

Hahaha ja tą tubke na raz wyssałam! :-D nawet mi powieka nie drgnęła takie dobre!

Biedna Magdalena.... Twój powinien na skrzydłach pofrunąć po te mleczko!! Ciężarnym się nie odmawia!!

mleko%20zageszczone%20slodzone.jpg

Proszę kochana! Chociaż witualnie cię poczęstuje... wybieraj sobie! :*

Ostatnia edycja:
Witam, ja już dziś po kłóciu... mam nadzieję, że to przeziębienie nie wpłynie na wyniki...

Laura ja też na weekend do szkoły, także możemy sobie podać rękę :-| jeszcze przed chwilą wysyłałam wykładowcy przykładowy konspekt zajęć

Ja dziś planuje na obiadek zrobić makaron z sosem szpinakowym!! Uwielbiam!

Najlepsze jest to, że dziś już mamy zajęcia (chodzimy także w piątki) a dopiero dzisiaj rano pojawił się plan ;/ Jest tak beznadziejny, ze chyba idiota go układał. Dziś nie pójdę, bo nie mogę się zwolnić z pracy. Jutro np w ciągu dnia mam 4 godziny przerwy pomiędzy zajęciami. Współczuję tym, co dojeżdzają. Ja sobie pójdę do domu na obiad a reszta będzie koczować na uczelni.

Co do basenu, dzięki za radę. Skontaktuję się z ginem

No proszę jak utęskniona żona potrafi dogodzić mężusiowi :-) A właśnie, teraz mi się przypomniało! Wyobraź sobie, że tak mi od wczoraj przez Ciebie chodzi po głowie to mleczko w tubce, że dzisiaj jak wracałam z laboratorium to specjalnie weszłam do sklepu z językiem do ziemi i nadzieją, a tu doopa wielka bo nie było... :-(

OOO jutro zaczyna Ci sie 24 tydzien a mi w wtorek 25 oh jak ten czas szybko leci za niedługo bedziemy tulic nasze malenstwa...Jak dobrze pamietam tez czekasz na syneczka? macie juz jakiem pomysł imion?

reklama
Do góry