reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję on tak od miesiąca zaczyna jakieś machlojki wykręcać... i moja cierpliwość się kończy!

Dziurko spoko, mordobicia nie będzie, krzyków też raczej nie bo szkoda mi mojego małego... po prostu nie odpuszczę a dam upust swoim żalom...

Magetna
to pokazuj!! i dziki za kciuki!

reklama
Mag dziękuje ale fotki raczej nie będzie bo już ostatnio nie dostałam, bo się cały nie mieści na ekranie, wiem, że może wydrukować samą buźkę ale chyba tego nie praktykuje :-(

ok wkleje ale to nic wielkiego ale drobna roznica jest:p chcialam znalesc jakies zdjecie z przed ciazy gdzie moj brzuch jest wklesly bo nigdy go nie mialam tylko gnoty od miednicy:p

P9070226.jpgPA040232.jpgPA040233.jpg

ten pierwszy jest z przed dwoch tyg a te dwa z dzisiaj :p dla porownania powiem tak wczeniej moj brzuch byl wklesly :p wystawaly gnoty bo ja szczypiorek jestem wiec nie mowie ze jest duzy brzuch ale jak na mnie juz jest i go widac gdybym wam dala zdjecie brzucha z przed ciazy byscie sie zastanawialy gdzie ja wogole moge dziecko zmiescic:p

Magenta fajny brzuchalek <cmokwpępuszka>
Ja jestem raczej szerokiej kości i mój brzuchalek będzie dość duży. Już wystaje. Ja przytyłam jak brałam luteine przez te 3 miesiące kiedy zaczynałam się starać i na dupku w sierpniu. Teraz brzuch rośnie, ale waga narazie stoi w miejscu - na szczęście.

Ostatnia edycja:
hehe maly ciasny ale wlasny hehe:p ginio sie ze mnie smiala zebym mniej na brzuchu spala zeby mi dzidzius z tylu nie wyrosl:p

mi waga wzrosla o prawie 3 kg ale mnie to cieszy bo coraz lepiej wygladam nie jak szczupak

znajomi nie moga sobie mnie wyobrazic w ciazy smieja sie ze bede wygladala jak bym tic taka polknela i stanal mi poprzek :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry