reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziurko: pogadam z twoją zoną, moze mnie na trzeciego weźmiecie, żebym nie czuła się samotna :laugh2:

dano: a co z twoim oknem nie tak? no i witaj jak się masz?

Ael: może okaże się, że dziurka ma talent do porodówi potem będzie przy wszystkich asystować, a może twoje wnętrzności okażą się piękne :-D

neciuszka: i ciebie też obejmę :-D

Danao witaj! Jak widzisz, wesolo i dobrze bo ja tu się we wróżkę bawię i Ael poród przepowiadam i nawet o nim śnię

Ael , żono...no wieta co...eee zrozumieć koleżanke w potrzebie a one mi od zboczeńców

No ja myślę :) jak żona nie chce :p

Ael a ty mnie przytulisz do swego ciężarnego jeszcze cyca przytulisz? :D

Dziewczyny jakie mięsko wsadzić do tortilli mogę poza kurakowym cycem?

Heloł żono ja ci tu od zboczeńca nie gadałam :p tylko że znów o dupie :p

Ael: może okaże się, że dziurka ma talent do porodówi potem będzie przy wszystkich asystować, a może twoje wnętrzności okażą się piękne :-D

Lamia tak pokocha Dziura moje wnętrzności, jak psy dziada w ciemnej ulicy XD

Danao witaj! Jak widzisz, wesolo i dobrze bo ja tu się we wróżkę bawię i Ael poród przepowiadam i nawet o nim śnię

Ael , żono...no wieta co...eee zrozumieć koleżanke w potrzebie a one mi od zboczeńców

Ja Cię kochana jak najbardziej rozumiem...ale mimo tego jesteś zboczona :p

Ael a ty mnie przytulisz do swego ciężarnego jeszcze cyca przytulisz? :D

Dziewczyny jakie mięsko wsadzić do tortilli mogę poza kurakowym cycem?

Do cyca ciążowego jak najbardziej jeszcze mogę przytulić. Za parę dni to moje cyce będą już Wiktora, niestety mój Pablo cierpi z tego powodu XD

A do tortilli wsadź indyka, kiełbaskę wędzoną, boczek, karkówkę, łopatkę no co chcesz :-)

dziurka, ale ja nie wiem z którą żoną już mam się dogadywać ,ile ty ich masz? :-) a w tango jak najbardziej możemy iść póki jeszcze nie jesteśmy ociężałe :-D

Ael: czy już ci pisałam że masz tzn, twój wiktor ma wspaniały pokoik którego mu zazdroszcze ? jeśli nie to właśnie piszę, świetny

reklama
Do góry