reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja wczoraj kupiłam placki do tortilli upolowałam w makro wkońcu takie jedne. To dziś tortille będą :cool2:

Ja żony tak łatwo nie oddam chyba że mnie weźmiecie ze sobą.

Ael no koniecznie chcę bo jak Wiktor się dossa to już pozamiatane :-D

Moje powoli w donice się zamieniają takie pełne się zrobiły. Oczywiście mój się cieszy jak głupi z tego. Ja mam nadzieję że obecnej miseczki D nie przekroczę będzie już.

reklama
neciuszka: oczywiście że cie zabierzemy, ale najpier ja się dziurką nacieszę :-D - oj głupio to zabrzmiało ;-)

Moje mandarynki po mału przeistaczają się w pomarańczki, mój też zachwycony, mimo że moje maluszki uwielbia, obym nie straciła na jędrności :-) bo skoro są malutkie to chociaż kształtne i jędrne jak u nastolatki

Ael: czy już ci pisałam że masz tzn, twój wiktor ma wspaniały pokoik którego mu zazdroszcze ? jeśli nie to właśnie piszę, świetny

A dziękować dziękować :-)
A z Dziurą to w tango nie idź, to pierwszy zbok na forum XD

Ael no koniecznie chcę bo jak Wiktor się dossa to już pozamiatane :-D

Tul się tul do tych melonów, które już bezwiednie opadają na brzuch XD. Ale ostrzegam, siara może polecieć :-D

Ael: ty ze swoimi hasłami do kabaretu idź to karierę zrobisz, tak się usmiałam z tego zboka :-D, no ale po wspaniałej dziurce nie spodziewałam się że taki zboczek, to nic może mnie trochę rozkręci bo ja ostatnio zimna ryba ;-)

Ael: ty ze swoimi hasłami do kabaretu idź to karierę zrobisz, tak się usmiałam z tego zboka :-D, no ale po wspaniałej dziurce nie spodziewałam się że taki zboczek, to nic może mnie trochę rozkręci bo ja ostatnio zimna ryba ;-)

Ja i kabaret...kochana kabaret ze mną umarłby śmiercią naturalną :p

A dziura to zbok i ja współczuje jej małżowi jak wróci, bo biedaka przez tydzień z wyra nie wypuści XD

Nooo zakupiłam mięcho. Wygwizdało mnie przy tym. Jeszcze tylko mentalnie musze się nastawić na zmywanie i dzielenia mięska :-D chwilowo zajadam jabłko jakoś mi tak niemrawo.

Lamia nie moge się do tego okna przyzwyczaić jakoś:zawstydzona/y:
A u mnie hmm dziwnie, nie wiem, czy cos pochorobowego mnie trzyma, czy to cos innego. Mam cycuchy jak z ołowiu, tak mi się ciężkie wydają. Poczekamy zobaczymy.:-) A tak to po staremu, ta jesień mnie dobija. Cały czas mi zimno:tak:

Dziurka a mi coś wywróżysz?:-)

a ja wcinam placki na sodzie z dżemem, które wczoraj zrobiłam, mniam, na racuchy żadna wczoraj mi nie dała przepisu sprawdzonego wiec musiałm robić cosik innego

reklama
Do góry