reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja wróciłam już z zakupów ale bez butów :-( jestem załamana... nic kompletnie nie ma!!!!!!!!! 
A co do Atanka to ja nie wiem ale ja obstawiałam dziewczynkę... zobaczymy... :-)
Pisz, pokazuj fotki!!!!!!!!!!!!!! Wszystko na raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co do Atanka to ja nie wiem ale ja obstawiałam dziewczynkę... zobaczymy... :-)
Pisz, pokazuj fotki!!!!!!!!!!!!!! Wszystko na raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Szybko!!! 

Pyscek
:)
Tyż wam się nie pochwalę za dwa tygodnie oooooo![]()
oj nie nam się chwalić tylko Atankowi ... O !
Necjuszka Ty masz od razu chwalić się za 2 tyg noo ... :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Bez kitu... bo małpy są... powiedzą ze wiedzą... a potem cierpliwości... 

Tyż wam się nie pochwalę za dwa tygodnie oooooo![]()
I tak napiszesz mi smsa
Pyscek
:)
oj no zaraz się dowiecie 

reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Na wstepie dziekuje za kciuki teraz pomogly ;-) dzidzia prawie 500g ;-)
stupki slodziaste i wszystkie paluszki ;-) a oto moja AMELKA ;-)Zobacz załącznik 402399tzn jej wargi sromowe ;-)
Zobacz załącznik 402398i kosc udowa ;-)
twarzy niema bo niestety raczka zakrywała i nie dostalam ;-) ale wiem ze ma sliczna bo widzialam w 3d ;-)
i fluidki prosto od Amelki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
stupki slodziaste i wszystkie paluszki ;-) a oto moja AMELKA ;-)Zobacz załącznik 402399tzn jej wargi sromowe ;-)
Zobacz załącznik 402398i kosc udowa ;-)
twarzy niema bo niestety raczka zakrywała i nie dostalam ;-) ale wiem ze ma sliczna bo widzialam w 3d ;-)
i fluidki prosto od Amelki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podziel się: