reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
witam się wieczorkiem 
Przyznaje bez bicia że tylko trochę nadrobiłam ...
Witam nowe staraczki i życzę szybkiego pojawienia się upragnionej fasolki
&&&&&
Fifka no właśnie nie wiem jak można nie zauważyć Twojego brzuszka :O - jest prześliczny , widać że ciążowy
Sąsiad musiał mnie dzisiaj nastawiać , bo normalnie spać nie mogę
Muszę się wziąć za ten mój kręgosłup jeszcze przed ciążą ...
Ael a Ty jeszcze tutaj?! Ojj ... Wiktorkowi faktycznie się nie spieszy....Obyś miała szybki poród ,wystarczająco się już bidulko namęczyłaś :* &&&
Przyznaje bez bicia że tylko trochę nadrobiłam ...
Witam nowe staraczki i życzę szybkiego pojawienia się upragnionej fasolki
Fifka no właśnie nie wiem jak można nie zauważyć Twojego brzuszka :O - jest prześliczny , widać że ciążowy
Sąsiad musiał mnie dzisiaj nastawiać , bo normalnie spać nie mogę
Ael a Ty jeszcze tutaj?! Ojj ... Wiktorkowi faktycznie się nie spieszy....Obyś miała szybki poród ,wystarczająco się już bidulko namęczyłaś :* &&&
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Milia może były nieświeże? Ja krewetki zawsze maczam w marynacie na około godzinę i dopiero później smażę bądź tuszę.
Olcia lepiej się weż za ten kręgosłup... ja miałam problemy już wcześniej z rwą kulszową i teraz w ciąży z każdym tygodniem jest coraz gorzej... obawiam się że pod koniec to w ogóle mnie rozłoży już na łopatki........
Olcia lepiej się weż za ten kręgosłup... ja miałam problemy już wcześniej z rwą kulszową i teraz w ciąży z każdym tygodniem jest coraz gorzej... obawiam się że pod koniec to w ogóle mnie rozłoży już na łopatki........
Ael, babo myj okna, szoruj podłogę na kolanach, a nie tu siedzisz![]()
Ja nie siedzę na forum, jakbym siedziała to bym więcej pisała
Ty na mnie nie krzycz, sama sobie kobito umyj okna z tak opuchniętymi nogami jak moje
Dziś wykorzystam faceta jako piłkę do skakania w łóżku. To będzie tak zabawne - słonica na patyczaku skacze XD
oki ael bedzie białe frugo i co szprotki czy jaka rybke chcesz ? w sosie pomidorowym ?? czy oliwie wolisz?? ;-)
tylko musze inna koperte kupic i naklejke uwaga szkło ;-) by ci frugo nie pekło ;-)
Szprotki w pomidorowym tylko i wyłącznie. Ja od pomidorów uzależniona, więc czasem mam fazę i jem i jem i jem. Także każda rybka byleby w sosie pomidorowym.
Fifka eee poduszkę, żeś sobie włożyła XD

No widzisz Olciu jak się męczę, jedna mi współczujesz, za to masz porcję fluidów jeszcze działających :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
A ja się tak męczę za was wszystkie, cobyście mniej stresów w ciąży miały.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Milia no to masz odpowiedż
za mocno się zcieły :-)
Ael weż mnie nie denerwuj.....

Ael weż mnie nie denerwuj.....

Ael weż mnie nie denerwuj.....![]()
Hihihihiiiii ]:-> Wiem okropna jestem
Mila krewetki ewentualnie te usmażone możesz wsadzić do sosu domowej roboty, słodko-kwaśny, zostawić na noc w lodówce. Na drugi dzień powinny być miękkie.
hahahahaha...ja to talent jestem:-) no ale na przyszlosc bede wiedziala
Fifka...cudny brzuszek. wspominalas, ze w szkole nie wiedzieli ze jestes w ciazy...ja to bym od razu zauwazyla...!!
Atan...ty to sie ze mnie nie nabijaj, ja dopiero zaczynam moja przygode z gotowaniem
Ael...dawaj mi tez te fluidy poki mozesz, bo ja co prawda w tym miesiacu sie nie staram, ale od nastepnego znow chyba zaczynam:-)
moj M. zjadl takie twarde, wiec spoko...ale powiedzial, ze nastepnym razem zrobi sam!

Fifka...cudny brzuszek. wspominalas, ze w szkole nie wiedzieli ze jestes w ciazy...ja to bym od razu zauwazyla...!!
Atan...ty to sie ze mnie nie nabijaj, ja dopiero zaczynam moja przygode z gotowaniem
Ael...dawaj mi tez te fluidy poki mozesz, bo ja co prawda w tym miesiacu sie nie staram, ale od nastepnego znow chyba zaczynam:-)
moj M. zjadl takie twarde, wiec spoko...ale powiedzial, ze nastepnym razem zrobi sam!
Ostatnia edycja:
reklama
Doberek
a raczej dobrywieczorek
Widzę że mamy dwie nowe koleżanki
Witam i ślę ~~~~~~~~~~~~ ;-)
Ael Ty jeszcze tu???? No nie masz serca kobieto heheheh
Fifka ale brzuuuunio! Śliczne kragłości
My wreszcie zakończyliśmy zakupki dla maluszka
Mam namiar na kobietkę która kupuje w tych samych hurtowniach co sklepy i ma o wiele taniej. Np laktator zamiast 120- 79 zł aspirator do noska w sklepie 35 a u niej 20. Powiedziała że na zamówienie weźmie to co potrzebujemy więc mam dobre źródełko jakby co
Widzę że mamy dwie nowe koleżanki
Ael Ty jeszcze tu???? No nie masz serca kobieto heheheh
Fifka ale brzuuuunio! Śliczne kragłości

My wreszcie zakończyliśmy zakupki dla maluszka
Podziel się: