reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejka:-) Mnie co prawda dawno nie było, i nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, ale takiego wydarzenia nie mogłam pominąć:-)

Ael- GRATULUJĘ SYNUSIA!!!:-) cieszę się, że już po wszystkim (bo coś mi się wydaje, że już się niecierpliwiłaś) niech zdrowo Wiktorek rośnie :-)

a co tam u reszt słychać? która jeszcze urodziła? :tak:

reklama
oooooo! :) co za piękne wieści zaraz po przebudzeniu :D SUPER!!! AEL!!! PRZEOGROMNE GRATULACJE :) W KOŃCU DOCZEKAŁAŚ SIĘ UPRAGNIONEGO MALEŃSTWA :) Dzielna mamausia :)
teraz kolej na resztę ciężarówek :)

u mnie cisza a termin jest na jutro. Więc chyba napewno przenoszę :-)mała taki uparciuch że nic a nic jej nie rusza. Spaceruję, sprzątam, olejek wypiłam, nawet seksik codzienny nic nie przyspiesza.. chyba jak słoń będę 12 miesięcy w ciąży chodzić ;)

reklama
Do góry