reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun a wiec staramy sie od konca lutego( jak tylko odstawilam tabsy) Robilam prolaktyne lekko podwyzszona ale biore bromergon, dupka zapisal mi, bo po odstawieniu kilka mies nie mialam @, a co ze strony macicy i jajnikow wszystko ok... Wymaz tez ok bo jakby cos bylo to mial lekarz zadzwonic... Sama juz nie wiem!!!

Sun a wiec staramy sie od konca lutego( jak tylko odstawilam tabsy) Robilam prolaktyne lekko podwyzszona ale biore bromergon, dupka zapisal mi, bo po odstawieniu kilka mies nie mialam @, a co ze strony macicy i jajnikow wszystko ok... Wymaz tez ok bo jakby cos bylo to mial lekarz zadzwonic... Sama juz nie wiem!!!

A mąż się badał??? No ja prolaktynę mam w normie... ale czeka mnie jeszcze kilka innych badań... Wykryto u mnie dwie nieprawidłowości, ale biorę leki, więc jestem dobrej myśli... :-)

She jeszcze narzeczony;-) A moj D sie jeszcze nie badal bo dupka dostalam pod koniec sierpnia i poiedzial ze jak przez 3 opakowania (czyli 6 mies) nie zajde w ciaze to najpierw mnie wysle na szczegolowe badania a pozniej mojego D...

Tyle pisałyście dzisiaj o jedzeniu że będę robiła tortille w domu :D

Mineralna nie była na forum od wtedy co pisała że jedzie na nagranie:p może szybciej ja w tv obejrzymy niż tu zajrzy :p:D

She a ja czuje że zostaniemy po raz kolejny ciociami:D Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny czy któraś z Was miała na studiach do czynienia z marketingiem ??? A mianowicie o źródłach informacji ?? Tylko bardziej na ćwiczeniach niż wykładach??

Olcia też bym zjadła tortille :-) Możesz mi napisać Twój przepis na farsz???

Niestety nie miałam na studiach marketingu bo to nie mój kierunek... ale sytuacja mnie zmusiła i pracuję obecnie w marketingu :-)

Normalnie będe płakać pół nocy... Znalazłam przez przypadek ten filmik.... te maleństwo urodziło się w 25 tygodniu ciąży, czyli mój Konradek w tej chwili jest podobny gabarytowo... Bożę.... Narodziny dziecka to po prostu cud nad cudami....

[video=youtube;8Tmethqx8MI]http://www.youtube.com/watch?v=8Tmethqx8MI[/video]

Olcia niestety ja kształcę się pod wychowanie dzieci!

reklama
Do góry