reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurde gaz mi się skończył i nie mogę dokończyć obiadu... a zawsze mi się skończy w takim momencie że tylko ciut brakuje do skończenia obiadku :-p
To jest tak wkurzające zjawisko, ze szok. Ja na szczęście mam zawsze butle w zapasie. Tyle, ze jak nie mam w pobliżu faceta to muszę lecieć po sąsiada, zeby mi ją do domu przytargał bo takiego cuda to lepiej nie dźwigać.

reklama
no u mnie też już na wykończeniu ale zawsze mogę zejść to teściowej i skończyć he he Dzisiaj mam rybkę na obiad mniam

He he dobry temat. To jest właśnie złośliwość rzeczy martwych !! Mi też zawsze kończy się jak już kończę obiad, smażę kotlety albo przed świętami !! Masakra. Ostatnio leciałam do mamy z devolajami żeby męzuś miał jak wróci z pracy ;p

A ja mam dzisiaj nasze ukochane naleśniki ruskie z sosikiem czosnkowym :D mmm..

Witam:)
Dziewczyny oczywiście juz wpisane;) Jezeli ktoś chce być na liście to poprosze o info,sama nie wpisuję z wiadomych wzgledów:)
Czy nasza cięzaróweczka jeszcze chodzi czy juz się wypakowała bo nie jestem na czasie?

nie wyobrażam sobie życia bez rybki, co najmniej raz w tyg musi być, jak będzie mnie w przyszłości drażnił zapach to klamerka na nos...

He he dobry temat. To jest właśnie złośliwość rzeczy martwych !! Mi też zawsze kończy się jak już kończę obiad, smażę kotlety albo przed świętami !! Masakra. Ostatnio leciałam do mamy z devolajami żeby męzuś miał jak wróci z pracy ;p

A ja mam dzisiaj nasze ukochane naleśniki ruskie z sosikiem czosnkowym :D mmm..

a co to są ruskie naleśniki?
ja rybe uwielbiam i chodzę na nią do restauracji, lub jadę do mamy. Jak sama zrobię to mąż wcina, a ja omijam szerokim łukiem. Podobnie jest z mięsem.

Naleśniki zwykłe oczywiście bez cukru:) A farsz jak do pierogów ruskich ziemniaczki ser biały cebula podsmażona na masełku i dużo przypraw. Polewam to sosem czosnkowym na jogurcie :) Pychaaa!!
Robie gdzieś od 2 lat i moim zdaniem są lepsze niż pierogi które też uwielbiam !

Co do butli to ja zamawiam i za godzinkę mi przywozi facet do domu :-) także nie jest źle, a dogotowałam sobie kaszę u teściowej :-p czasami dobrze mieszkać z rodzinką na kupie

Iwasku nie wiem o której ciężaróweczce mówisz ale mamy już dwie wypakowane :-) pierwsza Ael!! Wiktorek piękny, a biedna Asia trochę się namęczyła a w efekcie końcowym i tak zrobili jej CC, a druga Lilly! Miała mieć w piątek cesarkę ale wypakowała się wcześniej i ma piękną córeczkę!

reklama
Do góry