• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
He he dobry temat. To jest właśnie złośliwość rzeczy martwych !! Mi też zawsze kończy się jak już kończę obiad, smażę kotlety albo przed świętami !! Masakra. Ostatnio leciałam do mamy z devolajami żeby męzuś miał jak wróci z pracy ;p

A ja mam dzisiaj nasze ukochane naleśniki ruskie z sosikiem czosnkowym :D mmm..

Witam:)
Dziewczyny oczywiście juz wpisane;) Jezeli ktoś chce być na liście to poprosze o info,sama nie wpisuję z wiadomych wzgledów:)
Czy nasza cięzaróweczka jeszcze chodzi czy juz się wypakowała bo nie jestem na czasie?

He he dobry temat. To jest właśnie złośliwość rzeczy martwych !! Mi też zawsze kończy się jak już kończę obiad, smażę kotlety albo przed świętami !! Masakra. Ostatnio leciałam do mamy z devolajami żeby męzuś miał jak wróci z pracy ;p

A ja mam dzisiaj nasze ukochane naleśniki ruskie z sosikiem czosnkowym :D mmm..

a co to są ruskie naleśniki?
ja rybe uwielbiam i chodzę na nią do restauracji, lub jadę do mamy. Jak sama zrobię to mąż wcina, a ja omijam szerokim łukiem. Podobnie jest z mięsem.

Naleśniki zwykłe oczywiście bez cukru:) A farsz jak do pierogów ruskich ziemniaczki ser biały cebula podsmażona na masełku i dużo przypraw. Polewam to sosem czosnkowym na jogurcie :) Pychaaa!!
Robie gdzieś od 2 lat i moim zdaniem są lepsze niż pierogi które też uwielbiam !

Co do butli to ja zamawiam i za godzinkę mi przywozi facet do domu :-) także nie jest źle, a dogotowałam sobie kaszę u teściowej :-p czasami dobrze mieszkać z rodzinką na kupie

Iwasku nie wiem o której ciężaróweczce mówisz ale mamy już dwie wypakowane :-) pierwsza Ael!! Wiktorek piękny, a biedna Asia trochę się namęczyła a w efekcie końcowym i tak zrobili jej CC, a druga Lilly! Miała mieć w piątek cesarkę ale wypakowała się wcześniej i ma piękną córeczkę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry