reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ide się położyć po dzisiejszym dniu.. Wpadnę do Was później :)
Spróbuje wykombinować żeby wstawić zdjęcie

Ostatnia edycja:
Natkusia...jakie to cos malutkie jest:-) 12 to juz zobaczysz konkretnie, zycze ci z calego serducha!:-)

a ja dostalam jakies globulki dopochwowe na te bakterie moje...a jak tak nienawidze sobie TAM czegos wpychac, ze hej:crazy: tylko nie zapytalam sie lekarza czy przez te globulki mam zaprzestac przytulanek...

Natkusia...jakie to cos malutkie jest:-) 12 to juz zobaczysz konkretnie, zycze ci z calego serducha!:-)

a ja dostalam jakies globulki dopochwowe na te bakterie moje...a jak tak nienawidze sobie TAM czegos wpychac, ze hej:crazy: tylko nie zapytalam sie lekarza czy przez te globulki mam zaprzestac przytulanek...
powiem Ci,że ja też kiedyś miałam globulki dopochwowe i też nie zapyałam, ale dla bezpieczeństwa nie przytulaliśmy sie aby lepiej się wszystko zagoiło :) ewentualnie jak bardzo była ochota to przed zainplikowaniem pigułki :p

doberek ;-) ale tu sie dzisiaj działo
Natkusia olaboga co ty dzis przeszłas... :szok: dobrze ze wszystko sie dobrze konczy ;-) trzymam kciuki &&&& zebys napewno 12 widziała pecherzyk zaraz ci wstawie zdjecie co mozesz wtedy zobaczyc bo ja musiałam tez co tydzien chodzic bo bardzo wczesna ciaze mialam pokaze ci pokoleji zdjecia jak to sie zmieniało szybko ;-)
bedzie dobrze zobaczysz !! odpoczywaj i dbaj o was ;-)
Zobacz załącznik 404747Zobacz załącznik 404748Zobacz załącznik 404750Zobacz załącznik 404749Zobacz załącznik 404752Zobacz załącznik 404751
a ostatnie usg teraz co miałam juz niemam calosciowego dziecka tylko plec i noga i serce...nawet twarzyczki niemam...

Neciuszka bo sie obraze ja zawsze tesknie za kazda ;-)

a ja po pracy pojechała do hurtowni zobaczyc cene komody ogłupieli jednak kupie w tej 2 hurtowni bo taniej ;-) a mojego przewijaka juz nie produkuja z tweetem i musze poszukac na allegro ;-)

Ostatnia edycja:
Cześć Atanku.... widzę, że też jesteś zwolenniczką szukania rzeczy w dobrej jakości, ale za rozsądną cenę... :-) Z tego co kojarzę, to ty dla córeczki masz już wiele ciuszków kupione i do tego z żabką, zgadza się ????
Widzę, że nadal jesteś aktywna zawodowo... będziesz pracowała aż do rozwiązania????

reklama
zobaczymy jak dlugo mi lekarz pozwoli pracowac mam nadzieje ze do konca roku popracuje ;-) ale w lutym napewno nie a w styczniu tez niewiem... to zalezy od dzidzi i od pogody bo jak bedzie straszna zima to ja niemam zamiaru sie wywrocic...
a z zabka mam tylko jedne spiochy ;-) i zielony komplecik cały ale to nie z motywem zaby jedynie mam zabke termometr i lampke nocna ;-)

ale z zakupów mam duzo produktów niech pomysle z najwiekszych mam tak mam nadzieje ze nic nie omine ;-): -łóżeczko i
-wanienke w sumie dwie bo jedna dostałam ostatnio od pomocnej mamy rozowa dostałam a zielona z wkładka dla niemowlaka kupiłam,
-wózek 2 cześciowy dostalam od pomocnej mamy
-pełno ciuszków od pomocnej mamy
-rozek od pomocnej mamy
-kołderke
-poduszke
-materac
-lampke w kształcie gwiazy
-przybornik wiszacy (w ksztalcie zabki)
-pojemnik z ikei pod łóżeczko
-maskotke żaba
-termometr do wody(żaba)
-baldachim ze stelazem
-szczotke do włosów z grzebyszkiem
-smoczki 2 lovi
-podgrzewacz do butelek
-nosidełko(samochodowe i na wozek do zamocowania dzieki adapterom co kupiłam)
-pieluchy paczka huggis z wycieciem na pempek
-husteczki nawilzone w sumie 4 paczki+gratis czapeczka
-pelno czapeczek
-z 35 par skarpetek
-spiworek(z zabka)
-2 kombinezony jeden kupiłam 2 dostałam wiekszy od pomocnej mamy
-kilka bucików(bamboszkow) za adidaskami mini czekam za przesyłka ;-)
-nosidełko na mnie takie zakładane ;-)
-mate edukacyjna dostałam od pomocnej mamy
-leżaczek
-ja mam 4 piżamki 2 kupilam a 2 dostałam ;-)jak se cos przypomne to dopisze;-)

-a zapomnialam komplet poszewek na poduszke i kołderke i prześcieradlo i kocyk ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry