• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nieznam ale moze byc ciekawe czytajac opis ;-)to milego czytania ;-)

milenko jak to sie gniewam czy obrazam zaco ja nic niewiem ;-) ocon loto ;-)
teskniłam nawet twoj wykres podgladalam ;-) nie obraziłam sie niemam o co kochana :*
tylko współczuje ci bakteri bo moze ci w starankach przeszkadzac ale moze cie pociesze ja dostalam grzybka w tym cyjkklu co zaszlam i sie udalo ;-)

mowisz ze luzujesz ale masz specjalne dla ciebie Amelkowe~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
No to do końca kwietnia to masz czasu a czasu;-) ja bym chciała jak najszybciej zrobić chrzciny ale zobaczymy jak będzie z pogodą bo jak będzie mróz przez cały czas to będę musiała się wstrzymać

~magda a to nie bedzie zawczesnie jak taka malutka bedzie?? w sumie jakies 2 miesiace bedzie miec..i tym sie martwie bo czy zimno raczej juz chyba w kwietniu tak zimno nie jest bo siostra zawsze urodzinki robi i w bluzie przy grilu siedze wiec w rozek sie zapakuje i kocyk i si ;-)

Atanku...no to dobrze, bo juz myslalam...a wtedy chyba zaplakalabym sie na smierc:-):-):-) ogladalam twoj pokaz usg...fajnie, ze to wszystko masz, bedzie pamiateczka dla AMELKI:-) dobra, ja ide na winko...bo mnie moj mezczyzna wola do porzadku w piatkowy wieczor...
milego wieczorku kochane, buziaki :*:*

Atanku wydaje mi się, że nie... tak jak piszesz - zimno już raczej nie powinno być, przynajmniej nie na koniec marca (to już są zazwyczaj plusowe temp) Ja się urodziłam 30 maja a moja mama chrzciła mnie 9 czerwca :-p także miałam zaledwie 11 dni... ;-)

A w ogóle to mąż robił mi dzisiaj fotkę brzuszka, chce ktoś zobaczyć?????

milego wieczorku milenka ;-) ja sama bo maz w pracy a jutro kumpela wpada ;-) i jakies dary mi przyniesie po synku bbo pozadki w szafie robila i wybrała ciuszki co dla dziewcyznki tez sie nadaja ;-)

magdalenko glupiutko sie pytasz oczywiscie ze chce ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry