reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
specjalnie dla fiony jeszcze raz ;-)
Zobacz załącznik 4047964tydzień i 5 dzien
Zobacz załącznik 404793Zobacz załącznik 404794Zobacz załącznik 40479525 tydzien
i dla staraczek fluidki Amelkowe prosto z brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fiona ślicznie sie zaokrągliłaś slodziasto ;-) a jak sie czujesz??
i dla staraczek fluidki Amelkowe prosto z brzuszka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
specjalnie dla fiony jeszcze raz ;-)
Twoj nawet z rozstepami jest słodziasty...Ja tez mam dziure po kolczyku....Kreska u Ciebie tez sie robi a jak sie czuje hmmm narazie dobrze a czasami to roznie bywa no jak w ciazy kazdy dzien inny....Dziekuje za zdjecia.
Od dwoch dni Remi cos leniwie sie rusza i to mnie zaczyna martwic bo wiem ze potrafi wiecej nawet wczoraj wieczorem jak sie połozylismy to zawsze zaczyna swoje harce a tu tylko takie małe pyk pyk....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej dziewczyny!! Ja lece spróbować was nadrobić,ale już widze ze to proste nie będzie... któraśmi streści dzisiejszy dzień?
Witam wieczorową porą ! Przyszliśmy od teściowej i dopiero mogłam do Was zajrzeć :-)
Magdalena fiona Atan superowe brzuszki. Buziak dla Waszych dzieciaczków :*
Natkusia gratulacje !! :-) Nacierpiałas się ale w końcu wszystko dobrze się skończyło superr !!
She czekamy na wieści trzymam kciuki i nie puszczam !!
Magdalena fiona Atan superowe brzuszki. Buziak dla Waszych dzieciaczków :*
Natkusia gratulacje !! :-) Nacierpiałas się ale w końcu wszystko dobrze się skończyło superr !!
She czekamy na wieści trzymam kciuki i nie puszczam !!

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fifka zaduzo nie ;-) ale troszke sie działo z Natkusia zestresowali ja w gabinecie bo mysleli ze to ciaza poza maciczna.. i do szpitala ja wysłali ale okazalo sie ze to bardzo mloda ciaza dała zdjecie z czego urosnie pecherzyk i idzie 12.11 na nastepna wizyte ma lutke brac i sie oszczedzac,,,
a ja ide se cos zrobic do jedzenia mysle tylko czy frytki czy pyree z buraczkami hym..
a ja ide se cos zrobic do jedzenia mysle tylko czy frytki czy pyree z buraczkami hym..
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Cześć dziewczyny! ..
Dzisiaj przeżyłam totalny koszmar ale już wszystko jest ok ufff :] Opowiem wszystko od początku.
Lekarz mój bada i szuka pęcherzyka ciążowego i nic.. natomiast znalazł coś w jajowodzie i nie był pewny co to jest a było podobne do pęcherzyka, a macica wyglądała mu na wczesną ciąże. Dostałam od niego skierowanie i na szybko do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej.. Przy mnie dzwonił do lekarzy ze szpitala i niby będą czekać.. Kazał mi się od razu spakować i przygotować na szpital, nie mogłam jeść ani pić w razie potwierdzenie ciąży pozamacicznej to od razu operacja.. Możecie sobie wyobrazić co czułam.. Do szpitala pojechała ze mną mama i ciocią która jest położną w tym szpitalu więc znajomości. Przyjęło mnie dwóch lekarzy i od razu na USG.. Teraz już lepsze wiadomościNie stwierdzono ciąży pozamacicznej!!!!!
uffff było to ciało żółtko czy coś.. przepadali mnie na wszystkie strony. Macica całe wnętrze wskazuję na wczesną ciąże i wszystko po ich obliczeniach wygląda na ciąże ok 4 tyg (18 dni po zapłodnieniu). W szpitalu mają nowe dokładne usg i nie znaleźli pęcherzyka ale znaleźli "coś" z podwójnym pierścieniem i to "coś" zaraz zamieni się w pęcherzyk ciążowy
)))) stwierdzili ok 4-4,5 tydzień ciąży :] Ciąża jest późniejsza ponieważ owulka musiała mi się ładnie przesunąć. No i panowie nieoficjalnie pogratulowali
Wróciłam od szpitala do mojego lekarza i on nie był nawet w stanie tego pierścienia zobaczyć na swoim usg bo przyszły pęcherzyk ma 1 mm.. w każdym bądź razie 12.11 idę na kolejne USG bo stwierdzili że będzie już widać pęcherzyk a teraz mam brać kwas foliowy i codziennie luteinę, odpoczywać i nie stresować się. I od lekarzy dostałam pierwsze zdjęcie USG na którym widać to "coś"
)) Ajjj
Oficjalne gratulacje będą jak będzie widać już pęcherzyk czyli 12 listopada :]
Powiem Wam że nawet nie mam sił się cieszyć.. eh
Dzisiaj robiłam rano też teścior (w zał) i jak widzicie kreska ciemnieje więc już chyba nie mam wątpliwości ale czekam na 12.11..
Fifka ja na ten dzień byłam umówiona z ginem, po prostu i nie miałam jak wcześniej iść..
Wszystko w porządku kochana, napisałam tak bo myślałam ze ty się w ogóle nie wybierałaś do gina tylko sikacze codziennie robiłaś. GRATULUJĘ CI KOCHANA!! Spokojnych i nudnych 8 miesięcy

Zobacz załącznik 404773Zobacz załącznik 404776
dla porównania 26tc dzisiejsze więc 29-30 tc
Zobacz załącznik 404779 a to też dzisiejsze, śmiać mi się chce z tego zdjęcia bo brzuch wygląda jak jakaś piłka...![]()
Jej jaka fajna piła!! Ja tak patrze na te twoje zdjecia to ja mam tak podobny brzuszek ze szok!

Zobacz załącznik 404790Zobacz załącznik 404791Zobacz załącznik 404792oto zdjecia bardzo swierzutkie....
Atan nie widziałam twojego brzuszka w srode,moze mnie nie było
No no Fiona! Śliczny i duży brzuszek!!
Atan to ja nawet połowy tego nie mam co ty

A oto i mój brzuszek!!

reklama
Podziel się: