reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena śliczny! :-D Ja już mam tych ubranek dwie szuflady (głównie rozmiary 56 i 62, tylko kilka 68, 74) i stwierdzam ze musze zatrzymać sie z tymi zakupami... bo mam takie wrażenie ze i tak części z tych ubranek nawet nie nałożę...

a ja ogladam ikea.pl co maja i zasypiam i tesciowa mi obala pomaranczko to teraz zajadam ;-)
śliczny pajacyk ;-)

ja nie kupuje bo dostałam ostatnio 2 karton ciuszek od pomocnej mamy wiec mam tego tyle ze zanim ja to wypiore i wyprasuje nowym zylazkiem bo wczoraj specjalnie se kupilam ;-) przyszlosciowo doo malych ciuszkow ze hej ;-) tylko w nich nie było sukienki dlatego powiedzialam ze jak dowiem sie ze dziewczynka na 100% to kupie sukienke a mniejszej nie znalazlam niz 62 ;-)

Ostatnia edycja:
To tak jak ja ale nie mogłam się powstrzymać :-p ja mam całą taką małą torbę podróżną :-p

Wydaję mi się, że Ael nie ma teraz czasu dla nas... niestety ale trzeba to przyznać, że z Wiktorkiem to nawet my przegrywamy :-p

Ja teraz jeśli już coś będe kupować to coś w rozmiarze 74 w górę. Tych małych już mi wystarczy a i po porodzie pewnie sporo dostane na odwiedki...

Aj nie doczekam się Ael... idę spać... dobranoc ;*

dobranoc fifka ;* powodzenia na zajeciach :*
moja Amelka kopie jak najeta ;-)niewiem czemu ;-)

reklama
Do góry