reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jejku Atanku to sporo już tego masz.... fajnie, że nie zostawiłaś tego na ostatnią chwilę tylko sukcesywnie je kompletowałaś...

reklama
sun- milenka ? dobrze kojarze imie czy znowu imiona pokielbasilam ;-)

powiem ci tak zostala mi komoda i przewijak do kupienia i akcesoria dla mnie do porodu i wszystkie kosmetyki dla dzidzi z apteki obliczylam ze kremy oliwki itd okolo 200zł wyjdzie w aptece.. wiec troszke tego jeszcze jest do pielegnacji..
mysle tylko o butelce do karmienia i laktatorze bo niewiem podoba mi sie jeden ale jest drogi strasznie i mysle o maskotce co wydaje dzwiek bijacego serca mamy, donia taka kupiła i mysle bo ta maskotka z 100zł kosztuje + przesyłka..ale mi sie podoba ;-)

Aamelka cwana co wezme telefon z kamerka to nie kopie a jak pisze do was to kopie ;-) urwis ;-)
ja bym nie mogla kupowac na raz bo to zaduze koszty a tak sukcesywnie coniecos co wyplata i tak sie zbiera na strychu ;-

Witam się wieczorowo... Atanku sporo już tego wszystkiego masz, mi też brakuje już takich paru rzeczy... oprócz wózka ale wózek kupujemy w grudniu bo najdroższy :-p

Atanku...milena to JAAAA i mijenka, ktora swoja droga bardzo rzadko sie u nas pojawia...nikt nie wie co niej? na skarb mamy pisala, ze luzuje, ale to juz chyba kolejny cykl...

Ostatnia edycja:
no wiedziałam ze cos na M Marzenko ;-)

dziurka sukienka jest na 62cm wiec wcale nie jest taka wielka mysle ze jak Amelka bedzie miec z 2 miesiace bedzie oki ;-) pod koniec kwietnia musze zrobic chrzciny bo przyjaciółka ktora ma byc chrzestna jest tylko w poznaniu do konca kwietnia ... a potem wraca do paryza...
ale bedszie latania i zalatwiania :szok: kto chce ciasteczko krakuska serduszko z czekolada z jednej strony ;-)

no ja mam tylko nadzieje ze wiecej nic nie musze kupowac;-)
no ja wozek na szczescie dostałam od pomocnej mamy ;-) po prostu kobiete uwielbiam z tej fundacji ;-)

Ostatnia edycja:
No bo ja już myślała że żadna nie tęskniła.

Ja tu cierpię wegetuję od wczoraj :(

Hyhy mężuś kochany książkę mi kupił taką co chciałam :-) będę miała co czytać.

reklama
Do góry