reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Śliczne te buciki... :-)
Ja uciekam sprzątać kuchnie bo tam też myszy buszowały i teraz jak już ich nie ma (albo jest zdecydowanie mniej) chce posprzątać dokładnie szafki bo tak to wszystko przed użyciem musiałam myć... :/

reklama
no wlasnie z zabkami sa ;-) jak je wczoraj o 23.50 znalazla na tablica.pl to az szok ;-) chcialam dzwonic czy sa aktalne ale jak zobaczyłam godzine to sie wstrzymalam ;-) i dzis dzwonilam ;-)
magdalenko milego sprzatania ;-)
ja koncze jesc sciele wyko i ide do banku i piekarni;-)

no to zmykam bede później ;-)

Ostatnia edycja:
A ja posprzątałam zaledwie jedną szufladę i już kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa :-p tzn tą najgorszą szufladę co prawda bo wszystkie sztućce wymyłam, wypolerowałam i jakieś chochle, tłuczki i tak dalej... ale chęci na dalszą część już nie mam :-p

A witam was dziś, na razie na chwilę. Młody śpi, ale muszę ogarnąć trochę pokój i wszystkie duperele pochować bo wczoraj to już nie miałam siły. Mały najedzony, śpi.
Tak wyglądał wczoraj po powrocie, w białym kompleciku od cioci Agi :-) i w swojej krówce

Zobacz załącznik 404927

Ja stwierdziłam, że brzuszek to mam jeszcze mniejszy niż przed ciążą XD, szyja w ogóle mi wychudła i wyglądam jak trup XD, no cóż uroki macierzyństwa :-D
No nic, dziękuję za miłe słowa o poście :-) (ja naprawdę nie chciałam was nastraszyć ciężarówki moje :p) lecę robić, mam nadzieję, zdążyć posprzątać, wstawić pralkę i umyć się porządnie :-)

Ojjjj ale on jest piękny!!!! napatrzyć się nie można!!!!!! Zazdroszczę Ci strasznie, że masz już taki skarb przy sobie :-p tzn. w sumie to cały czas go miałaś przy sobie :-p ale chodzi mi o tą drugą stronę brzuszka :-p

o wchodzę tu i co widzę???
Ael kochana ale się wycierpiałaś, ale dla takiego przystojniaka pewnie warto. Cudownie wyglada w krówce i wycałować bym go chciała. Swoją drogą artykuł do gazety możesz napisać o najczarniejszych porodach.

Magd@ a z jakiej okazji ten Twój się upił? Z miłości do Ciebie? ;-)

a ja dziś rano miałam krwotok z nosa, z dwóch dziurek jednocześnie, leciało jak woda z kranu, nie wiem co się stało. Kiedyś jak byłam mała często leciała mi krew z nosa ale to co się dzisiaj działo to o matko. Na szczęście jest u mnie mama i gotuje mi właśnie barszczyk ukraiński :-)
A i już 5 pralka leci, mama ma ambitny plan wszystko poprać i poprasować.
A moja Amelcia ma już prawie wszystko, właśnie jedzie do niej wózeczek więc coaz bardziej zaczynam za nią tęsknić :)

o wchodzę tu i co widzę???
Ael kochana ale się wycierpiałaś, ale dla takiego przystojniaka pewnie warto. Cudownie wyglada w krówce i wycałować bym go chciała. Swoją drogą artykuł do gazety możesz napisać o najczarniejszych porodach.

Magd@ a z jakiej okazji ten Twój się upił? Z miłości do Ciebie? ;-)

a ja dziś rano miałam krwotok z nosa, z dwóch dziurek jednocześnie, leciało jak woda z kranu, nie wiem co się stało. Kiedyś jak byłam mała często leciała mi krew z nosa ale to co się dzisiaj działo to o matko. Na szczęście jest u mnie mama i gotuje mi właśnie barszczyk ukraiński :-)
A i już 5 pralka leci, mama ma ambitny plan wszystko poprać i poprasować.
A moja Amelcia ma już prawie wszystko, właśnie jedzie do niej wózeczek więc coaz bardziej zaczynam za nią tęsknić :)

hahahha nie, upił się bo były urodziny jego drużyny :-)

reklama
Hej! U mnie jakoś dziwnie. Normalnie już bym zaczynała myślec o ciąży. Ale nauczona doświadczeniem, podchodzę do sprawy ze spoooorym dystansem. Ale do rzeczy. Zasypiam na stojąco, nic właściwie męczącego nie robiąc całymi dniami. Wczoraj np. położyłam się spać zaraz po filmie Marley i ja i spałam aż do 11.00!!!!:szok: Pomijam fakt, ze pobeczałam się na tym filmie jak rzadko:tak: Ale ja psi maniak jestem, więc ok:-D Poza tym od przedwczoraj kłuje mnie w piersiach. Wczoraj wieczorem to juz jednak była przesada. Kłuł mnie masakrycznie zewnętrzny bok prawej piersi.:szok: Znowu mój organizm robi sobie ze mnie jaja!:wściekła/y:

Do góry