zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Lenia mam, matko jakiego ja mam lenia - koszmar
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki :* co słychac? jakies nowe fasolki? gratuluje nowym forumnkowiczkom ( nie zdązyłam poznac) fasoleczekja dzisiaj ide do pracy na druga zmiane wiec miałam rano leniuchowanie, spokojne sniadanko a zaraz sprzatanie i do pracy... ale niedlugo bede miała urlop wiec bede zagladałą częściej
wybieramy sie z miezem na wyjazd rocznicowy do krakowa.... romantyczna kolacja, super pokój wiec mysle ze ebdzie super
mniej wiecej kolo 15tego bedzie wiadomo czy IUI sie powodła wiec mam nadzieje ze bedziemy mieli co swietowac podczas wyjazdu
czuje sie inaczej niz przy ostatnich dwóch IUI wiec mam nadzieje ze cos tam sie w brzuszku dzieje
pozdrawiam słonecznie :*