reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja wlasnie sie ogarnelam...czekam na maila od mojego promotora i moze juz dzis bede musiala jechac do wwy...nie chce mi sie jak nie wiem co:crazy: ogolnie zauwazylam, ze przytylam..brzuszek mi obrosl tluszczykiem az wstyd w obcislych rzeczach lazic...ehhh...ale ja nie lubie byc na diecie...:baffled::happy2:

Ael...sliczni faceci...zazdroszcze takich skarbow w domku!:-);-)

she...3mam kciuki...miejmy nadzieje, ze ginek powie ci same dobre wiesci!!:-)

madziulek..przykro mi, ze tym razem sie nie udalo, a bylo tak blisko. aaaale...masz nastepny cykl...&&&&:-)

Rasta...&&&&&&&& musi byc dobrze!! czekamy na IIkreseczki:-) bo przy IUI robi sie tez test? powiedz mi kochana, jaki ty mialas problem z zajsciem? jestes na cos chora?

Miliaa dziękuję ;) u nas powodem było słabe nasienie mojego męża... tak przy IUI robi się test.... ale bierze się bardzo silne hormony i gonadotropinę czyli hormon ciąowy, więc test robi się przynajmniej 2 tygodnie po zabiegu gdyz ten hormon fałsuje wynik testu ciążowego..... miałam całą serię zastrzyków w brzuch....:/

rasta powiem ci ze ja juz ie pogubilam ktora jest natepna :p Ale pare storn wczesniej Iwasek wkleila cala liste ciezarowek , staracze, luzujących i wypakowanych :p

miliaa ja tez nie lubie diet ale jakos nie mam problemu z waga jedyne co to moglabym popracowac nad rzeźbą ciałka ale to poczekam i zobacze co mi lekarz jutro powie :D

Rasta...ufff...no to miejmy nadzieje, ze sie udalo, bo juz tyle przeszlas, ze nalezy ci sie!!! :-) &&&&&
kochana, mialam miec to badanie, ale niestety przy posiewie wyszla mi bakteria w macicy e-cola i musze ja podleczyc, dopiero w nastepnym miesiacu znow posiew i jak bedzie wszystko ok to wtedy bede sie umawiac z lekarzem. masz racje tez slyszalam, ze to boli, ale bol uzalezniony jest od tego czy masz zrosty na jajowodach czy nie...jezeli masz to wtedy podobno boli jezeli nie, to czujesz tylko "cos" nieprzyjemnego...

She...ja przez te hormony ktore biore zaczelam tyc...bromergon, dupek itd...masakra...ehhh....dobrze by bylo jakbym juz zaszla w ta ciaze :-D:-D:tak: ty dawaj znac jak tylko wrocisz co i jak! a ja 3mam &&&&&

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :* co słychac? jakies nowe fasolki? gratuluje nowym forumnkowiczkom ( nie zdązyłam poznac) fasoleczek ;) ja dzisiaj ide do pracy na druga zmiane wiec miałam rano leniuchowanie, spokojne sniadanko a zaraz sprzatanie i do pracy... ale niedlugo bede miała urlop wiec bede zagladałą częściej ;) wybieramy sie z miezem na wyjazd rocznicowy do krakowa.... romantyczna kolacja, super pokój wiec mysle ze ebdzie super ;) mniej wiecej kolo 15tego bedzie wiadomo czy IUI sie powodła wiec mam nadzieje ze bedziemy mieli co swietowac podczas wyjazdu ;) czuje sie inaczej niz przy ostatnich dwóch IUI wiec mam nadzieje ze cos tam sie w brzuszku dzieje ;) pozdrawiam słonecznie :*

Oj ty moja kochana!! Jak dobrze cię widzieć! Całyczas wszyscy tu mocno cię dopingują i zaciskają kciuki!! && A kiedy masz rocznice? Ja mam 20 listopada, ale skończy się pewnie na romantycznej kolacji i kinie (ewentualnie coś dodatkowego w nocy :-D) bo to jest niedziela i będę w szkole... a w poniedziałek mój pracuję i nie będzie mógł wziąć wolnego... no ale nic! Wieczorek też jest dobry! ;-)

Następna do rozpakowywania jest Sil (bo Ewika za pewne się już rozpakowała ale nic nie piszę...)

reklama
dziekuje dziewczyny :* oj ciezko było ale "co Cię nie zabije to Cię wzmocni" ciesze sie bardzo ze mam w Was wsparcie :* i ze ktos o mnie mysli i pamięta :*
Fifka ja miałam rocnice 10 października ale ani ja ani mąż nie moglismy sobie pozwolic na wolne i jakikolwiek wyjazd bo ja zaczynałam prace i nową szkołę a mąż miał kupe pracy... no i koszta IUI nie pozwałały nam na to.... wiec wyjazd bedzie troche po rocnicy (1.5 miesiąca) ale cieszymy sie że wogóle sie udało zorganizować wyjazd ;) Kochana nie liczy sie czas, nie liczy się miejsce tylko tylko to ze ten czas spedzi się z tą swoją ukochaną osobą ;)

Do góry