reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie był śluz biały i było go tyle, ze aż chlupało. (.)(.) bolały bardziej niż na @, ale cykl wcześniej tez tak bolały i nic z tego nie wyszło. A brzuch był taki dziwny nie bolał tak mocno jak bym miała @ dostać, ale tak dziwnie ciągnął. Z tym, że ja test zrobiłam dzień przed @ i już wiedziałam na czym świat stoi - a świat wirowaaaaałłłłłłłłłłł :-)

reklama
ah ja nie wiem jak wytrzymam do jutra, w ogóle nie czuje się tak jakbym miała dostać okres, nie wiem co mam już myśleć. Mam biały śluz, gęsty nie wiem czy to na okres czy ciąża, piersi mnie już nie bolą zaczynam świrować...
Magda ale tak z 37?
Kiedy testujesz?

Miq nie świruj tylko czekaj!!! Nie powinnaś mieć żadnych objawów ciąży na ten czas... serio... a że nie czujesz objawów @ to może ma zamiar się przesunąć? Nie panikuj i nie myśl tak intensywnie bo Madziulek (jeśli dobrze pamiętam że ona) zablokowała sobie tak @ na parę miesięcy..... Nasza psychika potrafi wszytko....

Zafasolkuję gratuluję rozpoczęcia 15 tygodnia!!! Boże faktycznie ten czas leci!!! Juz niedługo będziesz można znaćpłeć maluszka!

Magda a jak tam u ciebie sprawy? Jak się czujesz?

Mnie oddwóch dni mdli... czuje się niemal jak w pierwszych tygodniach ciąży... mam wrażenie ze mały zaczyna stukać w żołądek... (no jak mi noge w żebra da rade już wsadzić...) i stąd te samopoczucie...

Zafasolkuję gratuluję rozpoczęcia 15 tygodnia!!! Boże faktycznie ten czas leci!!! Juz niedługo będziesz można znaćpłeć maluszka!
Mam wizytę 21 grudnia to będzie dokładnie koniec 16 tygodnia. Nie wiem czy mi wtedy zrobi jakieś USG, cz tylko powie, że kwitnąco wyglądam i ze ciąża mi służy, zleci badania i skasuje 70 zł ;-)
Jak nie będzie USG to płeć poznam pewnie przed Bożym Narodzeniem.

Hahaahhaha dobre... choć ja nie powinnam się śmiać bo moja gin robi podobnie... uśmiechnie sie i inkasuję kasę... :no:

No to w 16 tygodniu było by już widać jak mały nie będzie za bardzo wstydliwy :-D a jak nie to na świeta będziesz miałapiękny prezent! Masz jakieś przeczucia?

Ja mam przeczucia na faceta, ale nie wiem czy to przeczucie moje, czy wmówione, bo mi wiele osób chłopaczka prorokuje. No i mojemu mężowi śni się, ze będzie chłopak

Witam przyszlam na chwile i zmykam do pracy... A wiec wyszla jedna krecha
realmad2.gif
a @ nadal brak.... Szkoda gadac... Milego dnia bede wieczorem :**
Kochana, nie tym to następnym cyklem załapiesz fasoleczkę.
Wiem, ze marne pocieszenie, ale trzeba być dobrej myśli. Łap fluidka ~

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :)

Ja już po upuszczeniu krwi, zeszło tyle że szkoda gadać. Aż czarno w przychodni było oczywiście praktycznie same dziadki :-D teraz oby wynik wyszedł jak należy.

Pierwsze co to jedzenie dopadłam po powrocie bo myślałam że padnę z głodu ;)

reklama
Zafasolkuję dobrze dobrze! Też mam nadzieję ze bedzie u ciebie chłopiec! Trzeba powiększać grono facetów :-D

Madziulek tulę i wysyłam fluidka na następny cykl! ~ Powodzenia w pracy!!

Do góry