reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wieczorkiem dziewczynki :*
Ael piękny ten Twój synuś !!
Ewika śliczna córcia
Neciuszka gratuluje 5 cm szczęścia :)
Magdalena a ta pościel nie jest do większych łóżek? tzn. dla większych dzieciaczków?
Donia masz rację korzystajcie póki możecie :D Ja uwielbiam teatry szczególnie krakowskie :D

reklama
ojojojojojojojojojojojojojooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjoooooooooojjjjjjjjjj ale kocyk ale mam juz 3 kocyki....;-(i 4 nie kupie...

Neciuszka czekałyśmy z utęsknieniem, ale już wszystko wiemy :) moc smsów :)

Magdalena ale zawsze można ją odsprzedać, albo zachować dla przyszłego malucha
ja akurat kupiłam ją bo wyjeżdżamy i i tak będę zmieniała łóżeczko po 6 mcach więc zainwestowałam w kołyskę zamiast w dwa łózeczka, a poza tym tak jak pisałaś, jest piękna :)

aha i co jeszcze miałam napisać, ja nie mam żadnej pościeli, za to mam kilka śpiworków i lekkie kocyki, mam nadzieję, że mojej malutkiej podpasują śpiworki a ja będę miała spokojny sen, że się maluch nie rozkopuje

Heh no widzę że Atanek już wam doniosła ;) dodam od siebie że małe fika macha rączkami, nóżkami. Widziałam stópki, paluszki i co tam się dało :) a wyraz twarzy męża bezcenny :)

Gocha nie to jest do łóżeczka 120X90 + podusia 40X60 - dokładnie taką mam kołderkę i poduszeczkę dla mojego skarba :-p

Idę przygotować obiadek... :-p potem tylko ugotuje ziemniaczki i usmażę rybkę :-)

Padam na twarz oczka mi się kleją a kręgosłup wchodzi nie powiem gdzie. Więc ja zabieram mojego bezalkoholowego drinka i swoje cztery litery i idę sobie do łóżka. Zajrzę rano do was :*

Buziaki i dziękuję laseczki

reklama
Do góry