reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry, a ja dziś wstawłam - kawa na stole + śniadanko :szok: nie wierzyłam w to co widzę :-p mężusiowi odbiło :-p

Co do tych pasów w samochodzie to nie tak, że nie mogą zapinać tylko wg przepisów ruchu drogowego nie ma obowiązku w ciązy zapinać pasów... ale faktycznie wszędzie piszą, że jednak jest to zalecane. Ja to różnie bywa. Na krótkie trasy nie zapinam ale jak jedziemy gdzieś dalej albo drogą szybkiego ruchu to obowiązkowo.

Fifka my to chyba prowadzimy jakąś telepatię :-p bo my wczoraj wieczorkiem poprzytualaliśmy się z mężem i również po wszystkim zrobił mi się taki twardy i spięty brzuch, że aż się wystraszyłam :baffled: gdzieś kiedyś czytałam, że to normalne.

reklama
Dzwoniłam do lekarza: kazał mi zwiększyć luteinę z 2x1 tabl do 2xtab, wziąć nospe i odpoczywać. I powiedział że dopóki nie ma plamień to jest ok.. Aj ciąża to stresujący stan :]

Miq gdzie jesteś? Mam nadzieję że świętujesz 2 krechy!! :* :)))

Magdalena hahha a może i tak! Wiesz, to szybko przechodzi więc nie przeżywam tego jakoś za mocno... ale już mi sie czerwona lampka zapala zeby uważać.

Natkusia stresujący nie powiem... a jeszcze ci podpowiem ze plamienie brązowym czymś też nie jest groźne. Ale krwawienie krwią, nawet w małych ilościach trzba szybko weryfikować.

miq...czekamy...
eh, ja to zawsze z wami tak przezywam te wszystkie testowania jakbym conajmniej sama to robila:-)

a mi kolezanki pozgrywaly odcinki bez tajemnic i siedze i ogladam, bo moj poszedl do swoich rodzicow, jakie to jest wciagajace!:-)

Magda nono :) widzę że mąż szaleje :D ale tak powinna być zawsze, mężczyźni powinni bardzo dbać o swoje królowe :) ale wszystkie wiemy że z tym różnie bywa :]

Fifka tak jak napisałyście, lepiej weryfikować wszystko co nas niepokoi :] ale powiem Wam, że z tego stresu jak do niego dzwoniłam już mi wszystko przeszło :)

Natkusia a Ty zastosuj się do zaleceń lekarza i uciekaj się położyć!!!!!!

Fifka co do tych skurczów Skurcze macicy podczas orgazmu | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie

A ja też uciekam z pieskiem na dwór troszkę ją wymęczyć bo biega po domu jak szalona :-p
A wieczorkiem idziemy z mężem na romantyczny wieczór do kina na "Listy do M." :-) to może być ostatnie wyjście do kina na jakiś czas więc trzeba wykorzystać :-p

reklama
witajcie, my dzisiaj wstaliśmy o 10.40 szok :szok: i nawet nie czuje się ze za długo spalam, mały tez tyle spał.

Mężuś w kuchni szaleje i gołąbki robi, a ja mam chwilke dla siebie .
Po ału was nadrabiam bo jakoś duzo pisałyście wczoraj,

magd_alena: mi się bardziej Marcel podoba bo Oliwier z Janiakiem mi się kojarzy :-) - ja to mam z tymi skojarzeniami :-D

donia: korzystajcie i idźcie do teatru bo potem to nie wiedomo kiedy znajdziecie czas na takie przyjemności

fifka: ja to dzisiaj tez mam chęć na kawę, ale jeszcze czekam , tyle że ja jak już piję kawę to przeważnie po to żeby w kibelku lepiej szło :-D

milia:
a co to jest to bez tajemnic, jakis serial ??

Ostatnia edycja:
Do góry