reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszku, widziałam, straszne :( I jeszcze ta nasza Marta...

A ja jakoś staram się nie myśleć o grudniu, i na pewno nie, że za dwa tygodnie, bo zamierzam rodzić 15, jak Pan Bóg przykazał, a co :p Albo nawet 16. Ale jakoś się nie boję, nie stresuję. Weszło to i wyjść musi

reklama
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa w zasadzie to moj pierwszy post.
w lipcu tego roku wzielismy ślub , i w chcielibysmy zaczac sie starac o malenstwo:)
ja mam 21 lat on 25:)
Mogę sie do was przyłączyc??

kurcze bardzo sie ciesze:)
w poniedziałek lece do lekarza rodzinnego, bo chce sie przeniesc do lekarki mojego meza i zeby tez tam byla nasza dzidza:)
chce jej spytac jakie badania powinnam zrobic przed zajsciem w ciaze.
i chyba bym musiala isc do ginekologa, co myslicie??

Karla witaj!! Przydałoby się przejść do ginekologa i poinformować go o staraniach. Na tym etapie raczej badań robić ci nie będzie ale powie ci o ważnych kwestiach, zrobi Usg i sprawdzi czy "mechanicznie" wszytko w porządku!

Poza tym witam kochana!! Rozgość się!!

Kwiatuszku
widziałam... heh życie czasem jest przewrotne... dlatego trzeba się cieszyć i doceniać to co mamy...

Sil pewnie przed samym porodem przyjdzie więcej myśli. Jeju jak ja ci zazdroszczę! Tez bym już chciała być przy końcu... zmęczona jestem już tą ciążą...

reklama
Lamia- masz rację, odpoczywaj ile się da:-) bo jak urodzisz, to o odpoczynku będziesz mogła zapomnieć :-p

Fifka- a mi do @ jeszcze trochę zostało:happy2: dziś mam 16 dc,. termin na @ mam na 24/25 listopada :angry: przydało by się, żeby @ nie przyszła, bo wtedy mam (jedyny w miesiącu) wolny weekend (mogło by się podziać):-) a tak dupa blada :wściekła/y:

A co z Miq-ma testa zrobić? O gdzież ona jest? &&&&& :-)

Dziurka- a Tyś gdzie się podziewała? :-)Tęskniłaś?;-) Mmmm kochana jesteś <przytul>:-) a jak Ty się czujesz i Twoje Bąbelki? :-)

Kwiatuszku- ja też dopiero teraz zauważyłam:-( strasz tragedia:-( tak czasem życie jest niesprawiedliwe
[*] niestety nic nie możemy na to poradzić :-(

Sil- Ty na grudzień masz termin?:happy2: To na święta będziesz miała maluszka w domku (?) :-)

Karla- witaj:tak: z mojej strony- oczywiście, że możesz dołączyć:happy2:

Do góry