reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej :D
My też wieczorkiem idziemy na Listy do M. dzisiaj bilety za 11 zł. są na wszystkie filmy więc ruszamy do cinema city :)
Miq czekamy na wyniki testowania ? Trzymam kciuki :*
A Wam wszystkim życzę miłego wolnego dnia ! :*

A do którego kina jedziecie??? Tzn w jakim mieście :-) i na którą godzinę? bo może idziemy na ten sam seans :-)

Karla witaj, szybko się u nas zadomowisz i uzależnisz :-p trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :-)

Dziurka Ty się nie obijaj tylko wstawiaj zdjęcia brzuszka z Naszymi pięknymi bliźniakami :-)

Napewno napiszę jak film mi się podobał. Ocenę jak narazie na Film Web i Multikino ma dość dobrą więc mam nadzieję, że się nie zawiodę...

reklama
Truskawcia w takim razie bierz się za męża a ja wysyłam tobie fluidki na ten cykl!!! ŻEBY W KOŃCU SIĘ UDAŁO!!!

~~~~~~~~~~~~~~

A ja narazie was zostawiam bo idę na spacer z mężem i na obiad do teściów bo nie chce się nam gotować :-D

Kurcze ale jestescie kochane tak ciepło mnie przyjełyscie:) dziekuje:)
a jak to bylo u was? my naraazie nie mowimy nikomu z rodziny:)
oni mysla ze nie chcemy jeszcze dzieci:)
hehe
wszyscy tylko w kolko mowia ze mam 21 lat i bede miala jeszcze czas i bla bla bla:)
a ja mam ich gdzies.
My z mezem chcemy juz od jakiegos czasu dziecko. a ja czuje sie juz gotowa, jak mało kiedy, on chciał juz wczesniej i wydaje mi sie ze moja decyzja go ucieszyła:)
ja jak głupia juz dzisiaj po allegro szperałam:( niepotrzebnie sie nakrecam

Magda my jedziemy do nas do Gliwic cinema city na 16:30 :)
Karla witaj :* Ja też mam 21 lat także się nie przejmuj :) Mężatką jestem już od roku a staramy się od grudnia więc już trochę czasu minęło :( Powodzenia ! :*

Karla21 rozumiem Cię :-) Ale nie nakręcaj się, bo to może przynieść więcej złego niż dobrego.
Ja jestem najlepszym tego przykładem ;-) Nakręciłąm się w tym cyklu jak głupia, a jutro będę pewnie cierpieć...

My nie robiliśmy tajemnicy z naszych starań. Cała nasza rodzina wie, że podjęliśmy decyzję, że nadeszła odpowiednia pora na dziecko. I wszyscy są z nami :-)

KArla u NAs w rodzinie też nikt nie wiedział, że się staramy, nie mówiliśmy bo w razie czego jak nie wychodzi to potem są głupie komentarze ;-)

Gocha a to my do Multikina w Zabrzu :-p

Aga zaraz Ci kopnę do dupki...

"Nakręciłąm się w tym cyklu jak głupia, a jutro będę pewnie cierpieć... "
Co to ma być za krakanie?? :angry: Jak jutro wyjdzie negatywny test to wtedy możesz ponarzekać bo będziesz miała do tego prawo a póki co to nic tylko nadzieja!!!!!!

Fifka- ooojj za chłopa to już się wzięłam :-)(na tyle na ile nam nasze prace pozwalają hi hi:-p) jutro ostatni dzień:-( bo jedzie do pracy wyjazdowej na tydzień:angry: Dziękuję kochana za fluidki :-* mam nadzieję, że w końcu się uda:-) <przytul> Zatem życzę smacznego obiadku i miłego spacerku :-)

Karla- każda z Nas to przechodziła i dobrze Ci radzimy, nie ma co się nakręcać:happy2: Los ma na nas swój plan i co ma być to i tak będzie :-)jednak trzymam kciuki by Ci się szybciutko udało :-)

reklama
ma_gdalena ja już się nakręcałam. Koniec :tak:
Jak dzidziuś jest w brzuszku to nie ucieknie.
A jak go nie ma ,to jak nie będę się nastawiać to mniej będzie bolało...
Takie mam podejście na dziś :tak:

Do góry