reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karla witam Cię serdecznie w gronie staraczek. Dobra rada to ta byś się nie nakręcała i podeszła cierpliwie do sprawy, bo tego drugiego trzeba czasem bardzo dużo.
Ja się w pierwszym cyklu nakręciłam i wyszło niedobrze, dopiero drugi cykl zluzowałam i swoje niedawno urodziłam (jak widać w sygnaturze).
Więc z całego serca życzę Ci szybkiego zafasolkowania :-)

O Dziura postanowiła się pojawić, jak tam mały się czuje? Gdzie moje obiecane zdjęcie brzucha??????!!!!!!

Wziął mnie Paweł ogłuszył, znaczy wlał mi krople do uszu i nic nie słyszę :crazy:

reklama
witam ;-) ja mam jakis dzis dziwny dzien dziwnie sie czuje... spałam do 12tej ale z wstawaniem do wc i rano o 6 maz wychodzil do pracy..
bylam na paradzie i powiem wam ze nic ciekawego jak co roku prawie to samo... a ludzi jak mrowek ;-)
a jak wrocilam wypilam kakalko i co amelka mam do teraz kopie a kilka razy tak kopla ze sie wystraszylam coraz mocniejsza jest ;-) juz sie boje tych jej kopniakow....

witam nowa staraczke nie nakrecaj sie i ja na poczatku poszla zrobilo mi gin usg i wymaz na cytologie i kazal sie regularnie kochac i nic wiecej ;-)

truskawcia teskniłam ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Amelkowe dla ciebie specjalnie ;-)

no i zapomnialam co miałam napisac...
no mig gdzie test i wiesci ????????
Dziurka no i gdzie zdjecie brzuszka ???
ide se cos na obiadek zrobic bo zglodniałam bede po obiadku ;-)

Ael kochanie czemu ci uszy zakroplil ??

Ael- Ty masz widzieć (jak piszesz na forum) słyszeć nie musisz:-p a opowiedz trochę o tym swoim Wiktorku, jak się Tatuś sprawuje? :-)

Atan- no dziwny dzień, bo święto;-) niby nie niedziela, a jak niedziela he he:-) Dobrze, niech będzie Malutka silna, a co:-) Musisz jakoś przywyknąć :tak: Jej dziękuję za fluidki :-* ich nigdy za wiele :-) Piękne są te Amelkowe fluidki :-)

staram sie nie nakrecac ale to nie takie latwe:)
jak myslicie mamy zaczac sie starac juz teraz czy moze najpierw go ginekologa sie wybrac??

Jade odwiedzić dziadków, będę zaś
Karla starać się nie zaszkodzi :-)
Ginekolog zrobi Ci badanie i cytologię, ewentualnie usg, może zlecić badanie na toxpolazmoze, różyczke, chalmydie i cytomegalie. A ty wylicz sobie dni płodne, jak chcesz sobie pomóc to ewentualnie kup testy owulacyjne i działaj ;-)

Karla możesz po prostu już przestać się zabezpieczać i iść na spontan... ;-) wybrać się w między czasie do lekarza i wszystkiego się dowiedzieć.

Fasolka Miq chyba nic się nie odzywała...

Ostatnia edycja:
ma_gdalena.... no bo wiesz nie.. hmmm.... jakby to powiedziec...MY SIE NIE ZABEZPIECZAMY NIGDY:) hehe moj maz jakby to powiedziec konczy po za mna:) hehe albo na mnie:) roznie:)
strasznie nie lubie prezerwatyw a tabletki mi nie sluzyły:)
jak powiedzialam mezowi to odrazu chcial isc sie starac:)

No to kochana jeszcze lepiej... :-) teraz będzie kończył w Tobie i po problemie :-) na pewno się ucieszy :-) po prostu się nie nakręcaj, spróbuj póki co tak na luzie, spontanicznie. Tzn tak jak Fasolka wyżej pisała możesz się wspomóc np testami owulacyjnymi albo mierz sobie temperaturę, żeby poznać lepiej swój cykl ;-)

Zresztą my już wystarane kobitki postanowiłyśmy założyć takie Vademecum i tam odpowiadamy na pewne pytania, które mogą pomóc starającym się dziewczynom. Tylko musisz poczekać na Panią z nickiem Magd.a i wysłać jej wiadomość na PW żeby Ci umożliwiła dostęp. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa w zasadzie to moj pierwszy post.
w lipcu tego roku wzielismy ślub , i w chcielibysmy zaczac sie starac o malenstwo:)
ja mam 21 lat on 25:)
Mogę sie do was przyłączyc??
powitac nowa kolezanke!! :-) trzymamy &&&& za owocne staranka! a w ktorym dc jestes? mozesz prowadzic wykres i mierzyc sobie tempke, zeby lepiej okreslic dni plodne...polecam skarbmamy.pl:-)

dziewczyny czy ktoras ma kontakt z miq? bo troche zaczynam sie o nia martwic...

Dziura...dawaj zdjecie! i to juz!:wściekła/y::-):-)

Do góry