reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe podziele sie kopytkami :p :-pale sama tez mam ostatnio etap lenia i ciagle mi sie nic nie chce dzis od ponad 3 tygodni widze u siebie slonce wiec chyba to mnie zmotywowalo bardzo a tak to kurcze depresja:/ a mnie ostatnio ciagle krzyze bola kregoslup ehh masakra:/

hehe tez ostatnio chcialam zrobic grochowke i chyba zrobie jutro albo pojutrze ale tez nigdy nie robilam moja mama zawsze taka dobra robila mniam ale hehe przepisu nigdy nie mialam od niej a bylam zamloda zeby stac jeszcze wtedy nad garami a teraz mi juz nie powie:/

Ostatnia edycja:
reklama
a teraz zajadam się makaronem z serem i śmietana bo mi się tak zachciało brakuje mi tylko skwareczków z boczusiu mniam :-D

magenta: ja bym tez kopytek pojadła, ale moje wychodza kijowe , mamę muszę namówić by zrobiła

witajcie słoneczka
ja właśnie wróciłam z jazdy, jak mi się nie chce chodzić na prawko...
teraz na poprawę nastroju zajadam sobie kaki, a dzisiaj bylo pierwsze mierzenie temp, zapowiada się, że @ trwała 2 dni bo dzisiaj już tylko lekkie plamienie mam
a wiecie co? kieryjąc się tym oststnim 38 dniowym cyklem jajeczkowanie wypada mi 06.12 czyli na Mikołajki fajnie by było powiedzieć w przyszłości dziecku, że poczęło się na Mikołajki he he

No to macie bo Fasolka też się dopominała. Niestety wiele nie widać na tych fotkach jak dla mnie ale to z genetycznego. Ale raczej jutro mi mój gin nie będzie robił usg tak coś mi się wydaje.

Zobacz załącznik 407577

A ja mam dziś resztki rosołu i schabowe. Ale zrobię dziś farsz to jutro krokiety będą i barszczyk :)

Ja mam dzisiaj odsmażane ziemniaczki, do tego jajko smażone i kefir i mam zamiar ujeść się jak mały prosiaczek ;-)
No trochę mało wyraźne te fotki ważne, ze Ty widzisz co na nich jest, ale czekaj na 4D to dopiero robi wrażenie. Jak by chciał Ci zrobić USG to poproś o 4lub 3D właśnie. Mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam to cudo

Ostatnia edycja:
hehe to juz mam plan obiadow do konca tygodnia haha:p kazda z was cos dobrego podsowa:p ale mnie drazni katar :/ masakra oddychac sie nie da w nocy obudzilam sie o 4 i do 7 nie spalam a potem zasnelam i spalam do 10 ide chyba umyc glowe i rusze sie do tego sklepu

zapomniala bym Neciuszka slicznosci :) i widac tam juz maluszka ja teraz musze sie jakos wybrac do ginia i tak mysle czy w polsce czy tutaj w szwecji ale tu nie mam zadnego dobrego z polecenia:/

Ja nie mogę!!!!! :wściekła/y: dzwoniłam do teściowej czy nie idzie do sklepu a ona mi an to, że właśnie wróciła :wściekła/y: nie pozostaje mi nic innego jak się ubrać i iść samej... :wściekła/y:że też wczoraj schowałam samochód do garażu bo jakby stał na wierzchu to bym sobie podjechała a tak to tyle zachodu żeby wyjechać z placu, że wolę iść na pieszo :-p no nic dziewojki, idę się ubierać i maszeruję! Nie wiem czy nie zasnę po drodze bo oczy mi lecą jakbym conajmniej tydzień nie spała

Neciuszka śliczności... :sorry: :-) ja również podzielam zdanie Lami i uważam, że dziołszka się szykuje jak nic :-p

No to macie bo Fasolka też się dopominała. Niestety wiele nie widać na tych fotkach jak dla mnie ale to z genetycznego. Ale raczej jutro mi mój gin nie będzie robił usg tak coś mi się wydaje.

Zobacz załącznik 407577

A ja mam dziś resztki rosołu i schabowe. Ale zrobię dziś farsz to jutro krokiety będą i barszczyk :)

Śliczności :tak:

reklama
Do góry