reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka to skan jest to wiesz ogólnie są nieco wyraźniejsze. Ale to od radiologa dla gina bardziej te pomiary wszystkie itp.

A 3d czy 4d to będę robić dopiero przy połówkowym poproszę żeby przełączył jak znów pójdę do tego pana co na genetyczne a narazie się zadowolić muszę zwykłym ;) ważne że maleństwo zdrowe jest :)

Haha no powiem wam że się zdziwię jak dziewczynka będzie ;) i obalę mit jedzeniowy bo pochłaniam ogóki kiszone i konserwowe słoikami haha

reklama
kwiatuszku my robilismy na polnej i tam moge polecic lekarzy ale kurcze zgubilam wynik mojego J i nie mam nazwiska pani doktor:/

ja juz glowa umyta wysuszona a teraz szybko sie do konca ubrac i mykam dobrze ze do sklepu mam hehe jakies 2-3 minutki :p

Ostatnia edycja:
neciuszka: ja to mama cheć na wszystko co nie zdrowe, frytki smażone, słone, kwaśne i mimo że mnie juz nie odrzuca od słodkiego to jakoś nie jem za dużo. Ciekawe czy po jedzeniu ożna okreslić co się będzie miało , bo jak na razie to kształt brzucha daje najwięcej trafień :-)

dobra kobiety ja idę na przystanek, mam nadzieję ze lekarz sie nie spóźni papap do potem

Ostatnia edycja:
Ja wiem narazie że mi z nabiałem nie po drodze. Bo jak od początku nie rzygałam to ostatnio raz po jajkach. I w sobotę po serze białym.

A zobaczymy czy u mnie coś z kształtu brzucha wyczytacie :p bo ja ogólnie okrągła jestem to raczej szpiczastego jak wasze chudzinkowe nie będzie :p

hehe a ja jem slodkie i strasznie mnie do niego ciagnie staram sie na sile je ograniczac bo boje sie tej cukrzycy ciazowej :p ale slodkie mniam staram sie jak najwiecej sama ciasteczek i ciast piec zeby zamiast tony czekoladek i innych dupereli kupnych jesc slodkie ale jednka wlasnej roboty :p a tak to pomidory pochlaniam tonami z cebulka i szczypiorkiem mniam

Neciuszka to tak jak u mnie, brzuch mi się tak bardziej rozlewa. Ale jake to jest teoria to ja nie w temacie.
A ja jem raz słodkie, raz słone, różnie. W każdym razie po czymś takim ciężkostrawnym jak pizza, czy jakieś tortille kupne z sosem niewiadomego pochodzenia jest ze mną kiepsko.

Ostatnia edycja:
kwiatuszku my robilismy na polnej i tam moge polecic lekarzy ale kurcze zgubilam wynik mojego J i nie mam nazwiska pani doktor:/

ja juz glowa umyta wysuszona a teraz szybko sie do konca ubrac i mykam dobrze ze do sklepu mam hehe jakies 2-3 minutki :p
a ile trzeba sie rejestrowac wczesniej i rozumiem wyniki w tym samym dniu bo na tym nam najbardziej zalezy

reklama
Ja ogórki i pomidory ostatnio bardzo. Słodkie mam chęć ale zjem kawałek i wystarczy mi, a w ostatnio nawet babeczki upiekłam i ani jednej nie zjadłam. A za ogórki z firmy Ptak bym ozłociła nooooo :)

Do góry