reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

wyniki mielismy w ten sam dzien popoludniu ale jak teraz tam jest to nie wiem a rejestrowalismy sie prawei od wejdcia wtedyale to bylo dobry rok temu ...

zafasolkuje prosze maselko i buleczke :p

reklama
Fasolka widzisz a ja właśnie wróciłam z zakupów... :-p zakupiłam sobie Nutellę :-) moim planem na dzisiejszy obiad były klopsy w sosie pomidorowym z ziemniaczkami i szłam do sklepu po mięso mielone ale jednak zmieniłam zdanie i zrobię kluski na parzę z jogurcikiem :-) (oczywiście kupne) a pulpeciki będą jutro :-p

kobietki a czy takie nie ugotowane kopytka moge zamrozic bo nigdy nie mrozilam i nie wiem :zawstydzona/y::-p a dzis hehe bede robic ciasteczka znowu na zapas hehe :p i maslane i kokosanki :p tanie i w 15 minut :tak: i znowu zapas na tydzien hehe

kwiatuszku chyba dzien wczesniej jak dobrze pamietam ale najlepiej zadzwon i sie dowiedz bo ja moge ci pisac a w ciagu roku moglo sie wiele zmienic

Ostatnia edycja:
Mag wydaję mi się, że możesz tylko najpierw ułóż je sobie na desce do krojenia tak żeby się ze sobą nie stykały i włóż na kilka godzin do zamrażalki i dopiero jak już lekko się zamrożą to przełożysz je sobie do woreczka bo inaczej mogą się posklejać.

a bo okazało się, że to na co chorowałam to jednak nie refluks i trzeba się tego operacyjnie pozbyć...
biedna nasza kochana! :-( bedzie dobrze!

Pyscek...no na ciebie to juz liczylam totalnie, myslalam, ze chociaz Tobie sie uda...ehhh...cos pechowy ten pazdziernik byl w starankach

Neciuszka....piekna dzidzia i ja tez widze dziewczynke:-) ale ja nadal czekam na zdjecie brzusia!!:-)

reklama
Do góry