reklama
rastafarianka
25 latek ;)
Miliaa powiedz mi jeszcze czy badanie drożności trzeba zrobić w określonej fazie cyklu? czy jest to obojętne? teraz mam @ więc musze poczekac na koniec i później pojsc do lekarza i zrobić to badanie
entualna bakterie leczy się antybiotykiem? później ponowne posiew i dopiero badanie drożnoscie?
entualna bakterie leczy się antybiotykiem? później ponowne posiew i dopiero badanie drożnoscie?
Rasta...ja nie jestem ginem, ale powiem co o tym sadze, moim zdaniem najpierw powinnas po @ zrobi ten posiew, na wyniki czeka sie kilka dni, potem zobaczyc czy wszystko jest ok, jezeli nie brac antybiotyk w danym cyklu i sie podleczyc, jezeli wyjdzie bez bakterii to i tak chyba nie zdarzysz zrobic hsg w tym cyklu, bo to mozna robi tylko do ok 10dc a na pewno przed owulacja, nie pozniej...ale to jest tylko moj punkt widzenia
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
rasta trzymaj sie kochana :*~~~~~~~~~&&&&&&& :*
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&& ;-)
dziurko ja zawsze tesknie wczoraj usilnie o tobie myslalam i spfrawdzalam forunm na wystaranych i cie tam tez nie bylo i sie zzaczelam zastanawiac co jest z toba ale zona twoja mowila ze zabiegana jestes i widzisz uwierzylam a ty tu w szpitalu ah ah :* trzymajcie sie dziewczyny :*
sorki ze znuikłam maz mi kupil kinder cantry na pocieszenie ui zrobil spagetii zjadlam i wrocilam do was jeszcze przed praca ;-)
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&& ;-)
dziurko ja zawsze tesknie wczoraj usilnie o tobie myslalam i spfrawdzalam forunm na wystaranych i cie tam tez nie bylo i sie zzaczelam zastanawiac co jest z toba ale zona twoja mowila ze zabiegana jestes i widzisz uwierzylam a ty tu w szpitalu ah ah :* trzymajcie sie dziewczyny :*
sorki ze znuikłam maz mi kupil kinder cantry na pocieszenie ui zrobil spagetii zjadlam i wrocilam do was jeszcze przed praca ;-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Poruszacie temat posiewów. Tragiczna sytuacja mojej koleżanki. W maju zaszła w ciążę, od początku były jakieś cyrki bo jak nie jakieś plamienia to inne pierdoły. W każdym razie w 14 tygodniu trafiła do szpitala, ze skórczami i mocnymi plamieniami. Leżała tydzień nie robili nic, tylko podawali kroplówki i badali tętno płodu. Po tygodniu dziewczyna zaczęła im słabnąć w oczach, że po 9 dniach ciąża, mimo, ze zdrowa zaczęła zagrażać jej życiu. Wreszcie raczyli jej zrobić jej posiew z pochwy. okazało się, ze miała bakterie, stadium już takie, ze trzeba było usunąć ciążę, żeby ratować jej życie. Niestety ilość antybiotyku zdrowa dla dzieciątka była za słaba dla niej. O warunkach poronienia nie piszę, bo nie jestem w stanie.
rastafarianka
25 latek ;)
Miliaa juz wszystko wiem.. dzięki Tobie więc dziękuję....tak tez zrobię....
Truskawcia
Buu a mnie już nikt nie zauważył :-( idę sobie popłakać
z resztą chyba @ się pomału zbliża, bo humor mnie opuszcza :'(
rastafarianka
25 latek ;)
Miliaa nie ukrywam ze kiedy siedze na forum moja psychika troche podupada, ale jak widac nawet na tyle doświadczona dalej mogę się czegoś nauczyć 
dziekuję i również za Ciebie mocno zaciskam kciuki
dziekuję i również za Ciebie mocno zaciskam kciuki
reklama
zafasolkujęodzaraz
nie płacz, jest temat absorbujący i dla tego zostałaś pominięta.Buu a mnie już nikt nie zauważył :-( idę sobie popłakaćz resztą chyba @ się pomału zbliża, bo humor mnie opuszcza :'(
kurcze znowu mi się forum wali
Podziel się: