• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziś bez kija nie podchodź, ale witam się z uśmiechem w miarę...

Neciuszka, olej gada, że tak brzydko powiem, ale ja dziś nie przebieram w słowach. I możesz zapytać, czy da Wam na jedzenie, bo 40 razy 4 to spora suma jednak jest, a skoro siedzi u Was w portfelu to może coś do niego dorzuci...

Rasta, przykro :( Ale w końcu się musi udać :)

Atan dostała ode mnie po łapach już na wystaranych, ale powtórzę, 3 tyogdnie Cię nie zbawią, a możesz więcej zaszkodzić... I tyle na temat.

Dziureczko, śniłaś mi się dziś... Leż, cokolwiek ma się dziać, leż...

reklama
Haha bez kitu dzisiaj chyba każda zeźlona ;) a ja dziś nic a nic nie robię ;) zjdałam krokieta z barszczykiem nadal siedzę w piżamie, włosy umyłam bo za dwie godziny mąż wróci i jedziemy do gina.

To jakaś dziś będzie nerwowa atmosfera ;)

Dziś byłam w mieści... Kurde, ale się zmachałam. Miałam kupić tylko wędlinę i chleb i mleko... No to jeszcze kupiłam babeczki (tak się uśmiechały, że nie mogłam odmówić), żurek, białą kiełbasę, boczek, mężowi dezodorant i kocyk dla Młodzieży. A wnerw mi nie przeszedł, więc musi być poważnie...

wyobrazcie sobie dzwoni moj tata do mojego J i mowi ze chce pozyczyc 1000zl (do mnie nie dzwoni o pieniadze bo wie ze nie pozycze mu) a moj ukochany bez niczego mu pozyczyl mowiac mi ze tata pozyczyl kase bo przylatuje do nas w piatek musi kupic bilet itp ze tutaj to odrobi i odda nie pytajac swojego szefa czy jest praca po czym dzisiaj mowi ze nie ma pracy i nie przylatuje i kasy nie ma jak narazie oddac bo nie pracuje:( wczesniej pozyczyl 2000zl od swojego szefa:/ a moj tata nie ma w naturze oddawac kasy i przez to polowa rodziny z nim nie gada za ta kase juz bym miala wozek czy cos wiec szlak mnie trafia i teraz moge sie tylko w lep stukac ze wogole pozwolilam mu siano pozyczyc a uprzedzalam z jemu pieniedzy sie nie pozycza

reklama
mag ty się na chłopa wkurzaj, a nie na ojca. Dlaczego z Tobą nie uzgadnia takich rzeczy?

Coś jestem dzisiaj agresywnie nastawiona do życia. Nie wiem, czy to przez ten przyjazd teściówki już jestem podku.wiona, czy co mi jest. A żeby było gorzej to mnie jeszcze jajnik pobolewa, czy macica, czy ciul wie co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry