reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
NECIUSZKA OMINELAM CIE CO SIE PYTALAS?
truskawcia kupiłam se puzle kule jak bombka wlasnie skladalam ale zabawa dostalam rumience jak dziecko co dostalo wymarzona zabawke ale mi sie podobalo ;-) tylko kciuki mnie lekko bola ;-)
a gratis do puzzli dawali maskotke rudolfa ;-) mama na prezent ksiazke zimny bufet kupiła i tez puzzle i stojak na talerze do kuchni ;-)

Pytałam czy mogę sobie kolana posmarować maścią końską bo mi tak nap.... za długo spokój miałam :( zima się zbliża

Ja nie tęskniłam oooo :p bo mnie olały i tyle a ja naprawdę cierpię bo boli jak sk...

dziewczyny, mam dylemat... pomóżcie
wynajęliśmy z mężem większe mieszkanie w Belgii, kobieta to Polka, mąż cudzoziemiec, było mnóstwo chętnych ale wybrali nas i teraz mój dylemat...
ona nie wie, że jestem w ciąży a umowę chce podpisać ze mną (pewnie po polsku) jak przyjadę do Brukseli i się spotkamy... a co będzie jak mnie zobaczy i powie "o nie na brzuszek to my się nie umawiałyśmy..." i co powinnam jednak do niej zadzwonić i powiedzieć?
no co ja mam zrobić, przez telefon jak będę rozmawiała to na pewno mam mniejszą siłę przekonania niż na żywo, poza tym za granicą nie ma takiej obawy przed wynajmem mieszkania rodzinom z dziećmi jak u nas, ale to jednak Polka :angry:

pyscek ja zawsze tesknie !!!
neciuszka mysle ze wik na kolana nie zaszkodzi a co do konskiej to raczej zamocna bo nie powinno sie nic rozgrzewajacego uzywac ale zaraz poszukam opini w necie ;-)nie pisala wczesniej bo niewiem;-/ nie znam odpowiedzi wiec ide szukac...

co do wicka mozesz stosowac wedle tych opini co znalazlam a do konskiej nie znalazlam...

donia o ja pi to le niewiem jak ci doradzic...masz ciezki orzech do zgryzienia...wspołczuje<głaszcze> ja mysle ze takich rzeczy raczej chyba nie przeztelefon....

Ostatnia edycja:
Ja patrzyłam ale nic nie znalazłam :( dawniej to bardzo gorącą wodą prysznicem nagrzewałam kolana, smarowałam końską i jakoś przechodziło noooo, a teraz nie wiem co mam zrobić :(

reklama
Sil-wiec masz ciasteczko na doła :-) jej kochana, nie stresuj się, naprawdę jak będziesz cycem karmić to ani sie obejrzysz i wrócisz do sawojej wagi :-)
Kwiatuszku-przykro mi z powodu @ :-( niech się szybko skończy i starań czas zacząć :-)
Neciuszka-ojj kto śmiał Cię olać (?) :p :-*
Atan-oooo to fajnie :-) widziałam te puzzle w katalogu :-) bo do najbliżsazej ksiegarni św.ksiaźki mam 30 km od siebie :mad: :-(
Pyscek-zatem proszę się częstować :-D trzy blachy ciasta zrobiłam, więc dla kaźdego starczy :-)
Donia-ja to myślę,że to Twoja sprawa i nie musisz się nikomu tłumaczyć ze swojego stanu :-) chyba, że ta pani zaznaczyła, że nie chce wynajmować mieszkania rodzinie z dzieckiem :-)

Do góry