reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscek niby można próbować, ale natura i tak zadziała jak będzie chciała. Podobno seks w dniu owulacji daje większą szanse na chłopca a seks kilka dni przed owu dziewczynkę (dlatego z wpadek z reguły są dziewczynki :-D)

Proszę!
Zobacz załącznik 409189

Ta "ramka ma być cała taka czarna jak ten jeden kawałek na dole.

Śliczne piękne :-) jacie Fifcia ale masz kochana talent :-) :tak:

reklama
Zaśliniłam klawkę normalnie.... cudo...

A co do płci to najpewniej nie dietą, tylko właśnie wstrzeleniem się w owu. Bo plemniki na chłopca są szybsze, ale mniej żywotne, więc jak traficie w owu to akurat zdążą. A na dziewczynkę wolniej płyną, ale dłużej żyją

Sil on ładniej wygląda w "realu" bo ma wtedy intensywnie biało czarne kolory. Dlatego ja właśnie wole robić zdjęcie w dzień a nie przy "żółtym" świetle.

Fifka cudooo!!!!!!!!! :-) Ale Ci zazdroszczę tego talentu!!!! :-)

Atanku a na moją grę musisz zaczekać bo pionkami będą.... żabki!!! :-p a na planszy nie mam jeszcze tych tekstów :-p

AAAA skończyłam... poddaje się... mój syn już mnie nie lubi! :-D Właśnie mnie znokautował kopem 3 żebro... ja nie wiem jak on tak wysoko nogi podnosi... :szok:

reklama
Do góry