reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Biedna jesteś... Ale znowu wyszło, że umiesz liczyć, licz na siebie. Tylko po co obiecywała... I jakim cudem Ty ogarnęłaś wszystko w tak krótkim czasie, a ona w cały dzień nie

reklama
Biedna jesteś... Ale znowu wyszło, że umiesz liczyć, licz na siebie. Tylko po co obiecywała... I jakim cudem Ty ogarnęłaś wszystko w tak krótkim czasie, a ona w cały dzień nie
Bo ja to ja - mogę powiedzieć, że jestem wyjątkowa. Jak mawia mój mąż moja kochana limitowana żona :-)może coś w tym jest. A teściowa po prostu jest leniem. Jak szłam do domu to już się odpowiednio nastawiłam na sprzątanie i dałam rade, a że chciałam jej udowodnić, że mam ją gdzieś to posprzątałam cały dom w jeden dzień. Mimo, że jak teraz jestem w ciąży to dzielę go na 2 dni. Jak by nie patrzeć to 190 m kw.

Sil wieczorem sprawdź poczte! Wrzucę ci skończony obrazek :tak: już dokonuje ostatnich poprawek :-D Bo w weekend jak zniknę w szkole to wrócę w poniedziałek....

doberek ;-)
ja po pracy zabek odbudowany i fluorkiem wzmocnione ząbki ;-) w domku czekakały na mnie 2 paczuszki ta sukieneczka ze snoopym i naklejki na sciane z zabkami ;-) co wam pokazywalam ;-) odziwo listonosz przyniosl a nie zostawil awizo ;-) ale sie cieszylam ;-) na obiadek zjadla krokiety z kapusta i grzybami i ziemniaczki i buraczki a w biedronce nie wytrzymalam i kupilam szampana picolo truskawkowy mniam juz caly wypiłam ;-)

sliczne wozki ;-)
ael ten twoj wiktorek to jest po prosttu przystojniak ;-* super ze tak ladnie na wadze przybral ;-)

ja tez gadam do brzuszka na poczatku nie umialam teraz jak kopie i jest z nia wiekszy kontakt to mowie do niej ;-) opowiadam itd

pyscek ja sie niecierpliwie jak ten twoj maz ;-) z tym testem ;-)

neciuszka a dostane szyszke pomalowana powiesze na choinke bo z witamin zostało mi 3 sztuki ;-( ale mam jeszcze inne ;-)i co mi bedzie cie przypominaC ;-)

Sil prawda, że pozwolisz :-) <prosi>
haha Atanku widzę, że wszyscy zniecierpliwieni moim teścikiem, tylko ja nie :-p jakoś teraz mam nastawienie że jednak znów się nie udało, a brak @ spowodowane stresem bądź katarem ...

Ostatnia edycja:
reklama
sorki dziewczyny jesli zamilkne ale cos mi glowa opada na poduszke... chyba pora sie przespac bo jutro na rano do pracy a w niedziele na urodzinki jade do bartusia chyba 5lat konczy ;-)

Do góry