S
Silmiriel
Gość
Biedna jesteś... Ale znowu wyszło, że umiesz liczyć, licz na siebie. Tylko po co obiecywała... I jakim cudem Ty ogarnęłaś wszystko w tak krótkim czasie, a ona w cały dzień nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja to ja - mogę powiedzieć, że jestem wyjątkowa. Jak mawia mój mąż moja kochana limitowana żona :-)może coś w tym jest. A teściowa po prostu jest leniem. Jak szłam do domu to już się odpowiednio nastawiłam na sprzątanie i dałam rade, a że chciałam jej udowodnić, że mam ją gdzieś to posprzątałam cały dom w jeden dzień. Mimo, że jak teraz jestem w ciąży to dzielę go na 2 dni. Jak by nie patrzeć to 190 m kw.Biedna jesteś... Ale znowu wyszło, że umiesz liczyć, licz na siebie. Tylko po co obiecywała... I jakim cudem Ty ogarnęłaś wszystko w tak krótkim czasie, a ona w cały dzień nie