reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

nie martwię się na zapas ... robiłam test na 3 dzień po spodziewanej @ i wyszła I krecha, gin mnie opitoliła jak się zapisywałam że za wcześnie ... więc teraz z luzem czekam na @ bo pewnie spóźnia się przez mój stresik bądź spowodowany katarem ... ale pewnie przed drzwiami gabinetu gin będę się stresować i zgryzę wszystkie paznokcie :-p muszę sobie pomalować abym nie zgryzła :laugh2:

reklama
fifka: a za ile wraca twój mąż z pracy, moze kogoś poproś zeby z toba posiedział jakaś sąsiadka czy ktoś taki

iwasek:papapa miłego plotkowania

Już wrócił. A ja wstałam i jest lepiej.

hej :)
jej jak u mnie zimno ... coś czuję, że niedługo śnieg spadnie :-(
Fifka bidulko tulę ... może jedź z tym do lekarza ...

Byłam z tym u lekarza... jak czasem bywa jak dziecko uciska wszytko w środku.

Idę kochane do męża. Zjemy obiad i mąż troszkę synka zmęczy zeby siedział spokojnie. Będe później

ehh zaduzy wybor tych wozkow ::-D

Sil dziekuje za wyjasnienie:tak: bo juz sama nie wiedzialam o co kaman:zawstydzona/y:

a moj J wlasnie dzwoni ze zostanie godzine dluzej w pracy :-(bo dostali towar i musza go sobie na placy rozladowac

ja tez nie wiem który wybrać, ale jak będe w sklepie dotknę, zobacze , pojeżdżę to sie zdecyduje.

Dziewczyny czy wy gadacie do swojego dzidziusia, i co mówicie bo mi jakoś głupio tak do brzucha mówić, :-)

ja tez nie wiem który wybrać, ale jak będe w sklepie dotknę, zobacze , pojeżdżę to sie zdecyduje.

Dziewczyny czy wy gadacie do swojego dzidziusia, i co mówicie bo mi jakoś głupio tak do brzucha mówić, :-)

Lamiav - ja myślę, że gadanie do brzuszka zwłaszcza jak jest w nim lokator nie jest głupie wręcz przeciwne jest super i takie to urocze, ja już się nie mogę doczekać kiedy ja będę mogła pogawędzić z moim brzuszkiem :-) jak narazie to gawędzę z kotką :-p :-D

pyscek: musze przyznać ze łatwiej było mi gadać do kota niz teraz do brzuszka :-D, ja ogólnie jestem małomówna, no i nie chce żeby dzidzius po mnie taki był, ale jkoś nie wiem co do niego mowic moze jestem jakąś dziwaczką, która nie wie co mowic do swojego dziecka :cool:

no jeszcze 20 minut i mężus będzie w domciu, a ja grzeczna żonka czekam z obiadkiem i myjką do szorowania pleców :-D, nie ma to jak spaniałe życie kury domowej ;-)

Ostatnia edycja:
etam mów co ci ślina na język przyniesie :-D albo wyżal się maleństwu z czegoś... hihi ja jak mam zły dzień i mnie ktoś wkurzy to jak kulcia przyjdzie do mnie to wyżalam się jej ...

o albo pośpiewaj maleństwu :)

reklama
Gadam do brzucha, może nie cały czas, ale codziennie coś tam pomarudzę. W stylu "Ale Młode, nie po pęcherzu", "Wiesz, śnieg pada..." i rozwinięcie co śnieg i po co. Albo że Tata zaraz przyjdzie i pomyzia... Różnie gadam. Ale to przychodzi samo

Pyscku, spokojnie, będzie co ma być, teraz już nic nie zmienisz

Do góry