reklama
Neciuszka od dołków też jesteśmy;-) PAMIĘTAJ! Czasem lepiej się człowiekowi robi jak może z siebie wylać
Mam nadzieję że już jest lepiej.
Lamia to sie nie dziwię że przeżywałas i się stresowałaś
Mam strasznego leniucha dzisiaj. Dokupiłam pieluszek flanelowych ,wyprałam...i strasznie mi nie po drodze do deski i żelazka

Lamia to sie nie dziwię że przeżywałas i się stresowałaś
Mam strasznego leniucha dzisiaj. Dokupiłam pieluszek flanelowych ,wyprałam...i strasznie mi nie po drodze do deski i żelazka

Ostatnia edycja:
ehhh kochane jesteście. Ogólna jakaś niechęć mnie ogarnęła do wszystkiego, ale... pojechaliśmy na weekend do moich rodziców miałam zostać na tydzień ale raz mama mnie tak denerwowała że nie mogłam, dwa spać tutaj nie mogę i okropne się czułam a jeszcze zięć z teściem tak porządzili w sobotę że mój chłop ledwo żyw i bałam się go samego puścić. ale jedziey do domu a ja pół drogi beczę i kuniec. Jak tam byłam to nie chciałam zostać jak wróciłam chciałam i weź tu bądź mądry z głupią babą w ciąży. W poniedziałek łaziłam jak struta i zła rozżalona smutna wszystko na raz. Postanowiłam pojechać na dwa dni bo fryzjera miałam umówionego tam. No i wczoraj przyjechałam. I na dzień dobry mnie wkurzyła, dziś to samo więc dolina większa 
Zastosowałam dziś terapię fryzjer, a teraz brat mi przyniósł gigantycznego kebaba na frytkach z surówkami i mam zamiar go zjeść. ale jutro wracam do męża bo dłużej tutaj nie dam rady, ani spać nie mogę a rodzicielka działa mi na unerwienie.
Wylałam po krótce najmożliwiej treściwie żale swe na wasze życzenie
i dziękuję że się ktoś martwił o mnie bo czasem mąż to za mało 
Zastosowałam dziś terapię fryzjer, a teraz brat mi przyniósł gigantycznego kebaba na frytkach z surówkami i mam zamiar go zjeść. ale jutro wracam do męża bo dłużej tutaj nie dam rady, ani spać nie mogę a rodzicielka działa mi na unerwienie.
Wylałam po krótce najmożliwiej treściwie żale swe na wasze życzenie
Neciuszku hormoniki robią swoje:* Zadbaj o własne przyjemności. Nie sugeruj sie nikim i niczym. Najważniejsze żebyś TY BYŁA SZCZĘSLIWA bo szczęśliwa mama to szczęśliwy maluszek w jej brzuszku pamiętaj. Postaraj sie mysleć o tym Waszym skarbeńku i nie daj sie wyprowadzić z równowagi. Ja tak się stawiam do pionu chjoć zaliczyłam dwa razy "godzinę 2" jak to nazwał mój panicz. W nocy ok 2 siedziałam i ryczałam...bo za mało mnie przytula i takie tam
. Mamy do tego prawo bądz co bądz 

S
Silmiriel
Gość
Neciuszka, no nareszcie, bo ja już czarne myśli uskuteczniałam... Nie bardzo rozumiem o co poszło, ale jak Ci lepiej to dobrze
I żale tu wylewaj ile wlezie, przecież nie można żyć samymi pomiarami i usg...
neciuszka: no mąż żeby był najlepszym przyjacielem to i tak wszystkiego nie zrozumie, wiem to bo z moim jest bardzo związana i niby rozmawiamy o wszystkim, nie ma tematów tabu ani sekretów, ale czasami mam wrażenie że jeśli idzie o jakieś uczucia ,emocje to on jakis ufoludek z palnety niewiadomo jakiej jest, bo nic nie czi co do niego mówię.
Co do mamy to wiesz jak to jest, są kochane, ale prtzypomniaj sobie jak działały na nerwy jak sie z nimi mieszkało :-). JA uwielbiam moją odwiedzać ,gadać z nią przez telefon , ale żeby spać i siedzieć parę dni to nie dałabym rady, bo po perwsze, ja juz mam inne przyzwyczajenie, wiele rzeczy rbię inaczej więc już na wstępie są małe konflikty, .
Kochana nie przejmuj się może tój organizm potrzebował takiego doła, żebyś się wyciszyła, przygnębiła, a teraz będzie co raz lepiej i będziesz weselsza
Co do mamy to wiesz jak to jest, są kochane, ale prtzypomniaj sobie jak działały na nerwy jak sie z nimi mieszkało :-). JA uwielbiam moją odwiedzać ,gadać z nią przez telefon , ale żeby spać i siedzieć parę dni to nie dałabym rady, bo po perwsze, ja juz mam inne przyzwyczajenie, wiele rzeczy rbię inaczej więc już na wstępie są małe konflikty, .
Kochana nie przejmuj się może tój organizm potrzebował takiego doła, żebyś się wyciszyła, przygnębiła, a teraz będzie co raz lepiej i będziesz weselsza

Sil a żebym to ja do końca wiedziała dlaczego i o co poszło 
Fryzjer zrobił swoje, kebab też bo zaraz pęknę, i wy też :* bo żona to na bieżąco nie opierdzielała
Lamia a z mamą wcześniej lepiej było ale chyba menopauza jej nie służy, taty się czepia co chwile i kogo może.No ja ze wszystkim mogę iść do męża teraz też przytulił i wogóle ale czasem nie jest w stanie zrozumieć pewnych rzeczy. I do tego was potrzebuję.
Iwasku dziękuję bo powiem ci że w poniedziałek myślałam że ja jakaś nienormalna albo co
Jutro wracam do domu bo mężuś tęskni za żonką.
Fryzjer zrobił swoje, kebab też bo zaraz pęknę, i wy też :* bo żona to na bieżąco nie opierdzielała
Lamia a z mamą wcześniej lepiej było ale chyba menopauza jej nie służy, taty się czepia co chwile i kogo może.No ja ze wszystkim mogę iść do męża teraz też przytulił i wogóle ale czasem nie jest w stanie zrozumieć pewnych rzeczy. I do tego was potrzebuję.
Iwasku dziękuję bo powiem ci że w poniedziałek myślałam że ja jakaś nienormalna albo co
Jutro wracam do domu bo mężuś tęskni za żonką.
Dobrze że już jest choć troszkę lepiej
Jak wrócisz do domku mężuś też wyściska wytuli i będzie wszystko ok:-)
Mnie nieraz dopadły takie wątpliwości -czy sobie poradzę,czy dam radę, tyle lat odpowiedzialna byłam tylko za siebie a teraz będę odpowiedzialna za małe dziecko
. Chyba takie irracjonalne lęki dopadają prędzej czy później każdą przyszła mamę.
Mnie nieraz dopadły takie wątpliwości -czy sobie poradzę,czy dam radę, tyle lat odpowiedzialna byłam tylko za siebie a teraz będę odpowiedzialna za małe dziecko

Ostatnia edycja:
reklama
kończe bo ułamki robią i widze że coś im nie idzie, muszę jakoś wesprzeć męża w tłumaczeniu 
papap Bawcie sie dobrze wieczorkiem,
neciuszka: ty się nie przejmuj, sprawiaj sobie same przyjemności i ciesz się ciążą, a reszta się jakoś ułoży

papap Bawcie sie dobrze wieczorkiem,
neciuszka: ty się nie przejmuj, sprawiaj sobie same przyjemności i ciesz się ciążą, a reszta się jakoś ułoży
Podziel się: