reklama
Pyscek
:)
kochane trzymajcie za mnie kciukasy jutro o 16.40 :-) mam wizytę u gina :-) ciekawe co mi powie ...
Pyscek ja już trzymam kciuki od kilku dni !! Nic nie mogę w domu robic bo zaciśnięte cały czas mam 
Neciuszka wszystkie dzisiaj tu się denerwowałyśmy !
Jesteśmy po to by wspierać i czasem lać po dupce też 
A ja dzisiaj trochę poleniuchowałam, ale za to jutro się wybieram do Katowic na całodzienną wizytę w bibliotece !
Muszę pisać pracę licencjacką a mi się taaaaaaak nie chce!!

Neciuszka wszystkie dzisiaj tu się denerwowałyśmy !

A ja dzisiaj trochę poleniuchowałam, ale za to jutro się wybieram do Katowic na całodzienną wizytę w bibliotece !
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a ja w pracy dzieki kochane bo nie skumałam czego mi brak tzn ze zmieni mi diete i da cos na zapalenie tylko ja nic nie czuje bym je miala nic mnie nie boli ;-) ale dziekuje za wyjasnienia dziewczyny ;*
no nareszcie neciuszka teskniłam i zaczynałam sie martwic gdzie znikłas ;-)trzymaj sie hormoniki ci szajeja skas to znam ;-)
a pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dzwon odrazu do mnie co i jak !!
no nareszcie neciuszka teskniłam i zaczynałam sie martwic gdzie znikłas ;-)trzymaj sie hormoniki ci szajeja skas to znam ;-)
a pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dzwon odrazu do mnie co i jak !!
Pyscek
dzięki kochane jesteście :*:*:*
pewnie Atanku, że zadzwonię i powiem co i jak ... ale już znam diagnozę, a jutro gin potwierdzi to co myślę ... nie mam @ bo po 1. dużo stresu , po 2. katarek ... a po 3. nie mam nadziei już że kiedy kolwiek mi się uda bo mam popieprz.... to wszystko w moim organiźmie ...
pewnie Atanku, że zadzwonię i powiem co i jak ... ale już znam diagnozę, a jutro gin potwierdzi to co myślę ... nie mam @ bo po 1. dużo stresu , po 2. katarek ... a po 3. nie mam nadziei już że kiedy kolwiek mi się uda bo mam popieprz.... to wszystko w moim organiźmie ...

madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Pyszczku nie martw się kiedys kazdej z nas sie uda, ale poki co jest nadzieja... Ja tez poprosze o sms-a z wiadomoscia co i jak... ja trzymama &&&&&&&&&&&
Pyscek
madziu pewnie, że napiszę :-)
dzięki że tak się interesujecie i martwicie o mnie ... a z drugiej str wiem ta babska ciekawość
hihi
dzięki że tak się interesujecie i martwicie o mnie ... a z drugiej str wiem ta babska ciekawość

madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Jaka babska ciekawosc, my poprostu sie bardzo o kazda martwimy... A w koncu ktoras musi zaciazyc bo te miesiace to malo owocne byly... Aby kazdej nadziei narobily bo z tego co zauwazylam to prawie kazdej @ sie spozniala,,, psikusa niezlego zrobila 
rastafarianka
25 latek ;)
Pyscek trzymam kciuki za wizyte 
ja juz jestem po badaniu drożnosci.... jajowody sa drożne... był lekki opór wiec cos tam sie przeczysciło ale większych złogów itd nie ma.....jaja jak berety.....bałam sie panicznie i jak zobaczyłam kobiete ktora wyszła z gabinetu to powiedziałam ze nie chce i ze nie ide na badanie... wygladała starsznie... panicznie sie bałam.... anestezjolog załozył mi welron z duzym trudem bo zył prawie nie widac... bardzo fajna ekipa wiec troche wyluzowałam.. kiedy lezałam juz na stole to wszyscy mnie otoczyli i znowu strach zajrzał mi w oczy... mam lekkie tyłozgięcie więc zaczełam sie krzywic przy wzierniku i pan anestezjolog powiedział ze zaraz zacznie mi sie ktrecic w głowie .. i po chwili odfrunełam
heheheh ocknełam sie juz na korytarzu uhahana po uszy... z głupawka pokolana... cały skład sie smiał bo takie głupoty gadałam i mąż powiedział ze mało sie nie posikał ze smiechu i chciałby zebym taki humor miała zawsze
czułam sie jak po narkotykach 
ja juz jestem po badaniu drożnosci.... jajowody sa drożne... był lekki opór wiec cos tam sie przeczysciło ale większych złogów itd nie ma.....jaja jak berety.....bałam sie panicznie i jak zobaczyłam kobiete ktora wyszła z gabinetu to powiedziałam ze nie chce i ze nie ide na badanie... wygladała starsznie... panicznie sie bałam.... anestezjolog załozył mi welron z duzym trudem bo zył prawie nie widac... bardzo fajna ekipa wiec troche wyluzowałam.. kiedy lezałam juz na stole to wszyscy mnie otoczyli i znowu strach zajrzał mi w oczy... mam lekkie tyłozgięcie więc zaczełam sie krzywic przy wzierniku i pan anestezjolog powiedział ze zaraz zacznie mi sie ktrecic w głowie .. i po chwili odfrunełam
reklama
Pyscek
no niby tak ... każda dostała @ tylko nie ja ...Jaka babska ciekawosc, my poprostu sie bardzo o kazda martwimy... A w koncu ktoras musi zaciazyc bo te miesiace to malo owocne byly... Aby kazdej nadziei narobily bo z tego co zauwazylam to prawie kazdej @ sie spozniala,,, psikusa niezlego zrobila![]()

Podziel się: