reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek ja już trzymam kciuki od kilku dni !! Nic nie mogę w domu robic bo zaciśnięte cały czas mam :-D

Neciuszka wszystkie dzisiaj tu się denerwowałyśmy ! :) Jesteśmy po to by wspierać i czasem lać po dupce też :-D

A ja dzisiaj trochę poleniuchowałam, ale za to jutro się wybieram do Katowic na całodzienną wizytę w bibliotece ! :( Muszę pisać pracę licencjacką a mi się taaaaaaak nie chce!!

a ja w pracy dzieki kochane bo nie skumałam czego mi brak tzn ze zmieni mi diete i da cos na zapalenie tylko ja nic nie czuje bym je miala nic mnie nie boli ;-) ale dziekuje za wyjasnienia dziewczyny ;*
no nareszcie neciuszka teskniłam i zaczynałam sie martwic gdzie znikłas ;-)trzymaj sie hormoniki ci szajeja skas to znam ;-)
a pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dzwon odrazu do mnie co i jak !!

dzięki kochane jesteście :*:*:*
pewnie Atanku, że zadzwonię i powiem co i jak ... ale już znam diagnozę, a jutro gin potwierdzi to co myślę ... nie mam @ bo po 1. dużo stresu , po 2. katarek ... a po 3. nie mam nadziei już że kiedy kolwiek mi się uda bo mam popieprz.... to wszystko w moim organiźmie ... :angry:

Jaka babska ciekawosc, my poprostu sie bardzo o kazda martwimy... A w koncu ktoras musi zaciazyc bo te miesiace to malo owocne byly... Aby kazdej nadziei narobily bo z tego co zauwazylam to prawie kazdej @ sie spozniala,,, psikusa niezlego zrobila :)

Pyscek trzymam kciuki za wizyte ;)

ja juz jestem po badaniu drożnosci.... jajowody sa drożne... był lekki opór wiec cos tam sie przeczysciło ale większych złogów itd nie ma.....jaja jak berety.....bałam sie panicznie i jak zobaczyłam kobiete ktora wyszła z gabinetu to powiedziałam ze nie chce i ze nie ide na badanie... wygladała starsznie... panicznie sie bałam.... anestezjolog załozył mi welron z duzym trudem bo zył prawie nie widac... bardzo fajna ekipa wiec troche wyluzowałam.. kiedy lezałam juz na stole to wszyscy mnie otoczyli i znowu strach zajrzał mi w oczy... mam lekkie tyłozgięcie więc zaczełam sie krzywic przy wzierniku i pan anestezjolog powiedział ze zaraz zacznie mi sie ktrecic w głowie .. i po chwili odfrunełam ;) heheheh ocknełam sie juz na korytarzu uhahana po uszy... z głupawka pokolana... cały skład sie smiał bo takie głupoty gadałam i mąż powiedział ze mało sie nie posikał ze smiechu i chciałby zebym taki humor miała zawsze ;) czułam sie jak po narkotykach ;)

reklama
Jaka babska ciekawosc, my poprostu sie bardzo o kazda martwimy... A w koncu ktoras musi zaciazyc bo te miesiace to malo owocne byly... Aby kazdej nadziei narobily bo z tego co zauwazylam to prawie kazdej @ sie spozniala,,, psikusa niezlego zrobila :)
no niby tak ... każda dostała @ tylko nie ja ... :no: ale jutro pewnie dostane leki na wywołanie i dołączę do Was :-p

Do góry