reklama
rastafarianka
25 latek ;)
dziewczyny co u Solgam? odzywa się czasem? a dagne Paluszek?
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
mag masz moze jeszcze wyniki meza dla porownania>?
albo moze ktoras z was kobietki?
albo moze ktoras z was kobietki?
hej dziewuszki
kciuki się przydały
mijenka vs. igła 3:1 
oficjalnie wyszłam dzisiaj ze szpitala, wyniki badań w normie, diagnoza się potwierdziła, 12.12 znowu do szpitala tym razem na długo wyczekiwaną operację
to tak w dużym skrócie;-)

kciuki się przydały

oficjalnie wyszłam dzisiaj ze szpitala, wyniki badań w normie, diagnoza się potwierdziła, 12.12 znowu do szpitala tym razem na długo wyczekiwaną operację

to tak w dużym skrócie;-)
rastafarianka
25 latek ;)
kwiatuszku ja by, chetnie pomoga ale nasze wyniki są w klinice :/
rastafarianka
25 latek ;)
mijenka dawno mnie nie było... co to za operacja? wizyta w szpitalu czym spowodowana?
mijenka dawno mnie nie było... co to za operacja? wizyta w szpitalu czym spowodowana?
operacja ma polegać na poszerzeniu wpustu do żołądka a wizyta polegała na zrobieniu dokładniejszych badań i potwierdzeniu diagnozy

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
szkoda
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No ja już wróciłam i zaraz zabieram się za pranie maluteńkich ubranek :-) wiem, że rychło wczas ale na szczęście mieszkamy tylko z rodziną i chyba nikt się nie obrazi jak puszczę o tej godzinie automat
wróciłam od mamusi pogadałam sobie z nią, zamówiłam pościel dla naszego bąbla i zabrałam swoje suknie: studniówkową i ślubną... (jaka ja chuda byłam
) mam zamiar je sprzedać i pieniążki przeznaczyć na wózek
nie wiem jeszcze kto mi zapozuje w tej studniówkowej 
Neciuszka dobrze, że jesteś bo wszystkie się o Ciebie martwiłyśmy beboku Ty jeden niedobry!!!! Co do mamy to doskonale Cię rozumiem bo ja uwielbiam z mamą posiedzieć i pogadać ale jak nie raz jestem z nią dłużej to wiele rzeczy zaczyna mnie w niej drażnić
A tak poza tym to ja Ci nie odpisałam na maila bo zapomniałam
ale piszę się 
Rasta dobrze, że już po wszystkim i że wyniki dobre!
Mijenka dobrze, że już jesteś

Neciuszka dobrze, że jesteś bo wszystkie się o Ciebie martwiłyśmy beboku Ty jeden niedobry!!!! Co do mamy to doskonale Cię rozumiem bo ja uwielbiam z mamą posiedzieć i pogadać ale jak nie raz jestem z nią dłużej to wiele rzeczy zaczyna mnie w niej drażnić

A tak poza tym to ja Ci nie odpisałam na maila bo zapomniałam

Rasta dobrze, że już po wszystkim i że wyniki dobre!
Mijenka dobrze, że już jesteś
reklama
S
Silmiriel
Gość
Rasta, super, że nie bolało i że może coś faktycznie przepchło i teraz ruszy 
Mijenka, jak miło Cię widzieć
Pyscku, @ dostaniesz, za jakieś półtora roku, ja Ci to mówię
Dagne odzywa się na wystaranych, wszystko u niej ok, tylko Małą chce wychodzić, Soglam była chwilę temu, radzi sobie świetnie, Paluszek, nie wiem
Mijenka, jak miło Cię widzieć
Pyscku, @ dostaniesz, za jakieś półtora roku, ja Ci to mówię
Dagne odzywa się na wystaranych, wszystko u niej ok, tylko Małą chce wychodzić, Soglam była chwilę temu, radzi sobie świetnie, Paluszek, nie wiem
Podziel się: