reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej dziewuszki:-D

kciuki się przydały:-D mijenka vs. igła 3:1 :-D

oficjalnie wyszłam dzisiaj ze szpitala, wyniki badań w normie, diagnoza się potwierdziła, 12.12 znowu do szpitala tym razem na długo wyczekiwaną operację:tak:

to tak w dużym skrócie;-)

No ja już wróciłam i zaraz zabieram się za pranie maluteńkich ubranek :-) wiem, że rychło wczas ale na szczęście mieszkamy tylko z rodziną i chyba nikt się nie obrazi jak puszczę o tej godzinie automat :-p wróciłam od mamusi pogadałam sobie z nią, zamówiłam pościel dla naszego bąbla i zabrałam swoje suknie: studniówkową i ślubną... (jaka ja chuda byłam :szok:) mam zamiar je sprzedać i pieniążki przeznaczyć na wózek :-p nie wiem jeszcze kto mi zapozuje w tej studniówkowej :-D

Neciuszka dobrze, że jesteś bo wszystkie się o Ciebie martwiłyśmy beboku Ty jeden niedobry!!!! Co do mamy to doskonale Cię rozumiem bo ja uwielbiam z mamą posiedzieć i pogadać ale jak nie raz jestem z nią dłużej to wiele rzeczy zaczyna mnie w niej drażnić :-p
A tak poza tym to ja Ci nie odpisałam na maila bo zapomniałam :zawstydzona/y: ale piszę się :tak:

Rasta dobrze, że już po wszystkim i że wyniki dobre!

Mijenka dobrze, że już jesteś

reklama
Rasta, super, że nie bolało i że może coś faktycznie przepchło i teraz ruszy :)

Mijenka, jak miło Cię widzieć :)

Pyscku, @ dostaniesz, za jakieś półtora roku, ja Ci to mówię

Dagne odzywa się na wystaranych, wszystko u niej ok, tylko Małą chce wychodzić, Soglam była chwilę temu, radzi sobie świetnie, Paluszek, nie wiem

Do góry