reklama
Mijenka, jak miło Cię widzieć![]()
i wzajemnie

to co? razem idziemy do tego przybytku? ;-)

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Zobacz załącznik 410897Zobacz załącznik 410898Zobacz załącznik 410899
28 tydzien
zestawienie miesiaceZobacz załącznik 410902
fluidki dla staraczek
28 tydzien
zestawienie miesiaceZobacz załącznik 410902
fluidki dla staraczek

Ostatnia edycja:
miq
Fanka BB :)
Piękny!
wiecie co ja popadam w paranoję, tak bardzo chce żeby teraz się udało. Każdy kolejny dzień polega na czekaniu i opiera się na jednej myśli "Pragnę być matką" przeraża mnie to. Przeszłam sporo w życiu i zawsze była twarda, myślałam, że nic mnie nie załamie, a tu szok III miesiąc starań (dopiero) a ja panikuję, nawet mój mąż stwierdził, że to mój słaby punkt
wiecie co ja popadam w paranoję, tak bardzo chce żeby teraz się udało. Każdy kolejny dzień polega na czekaniu i opiera się na jednej myśli "Pragnę być matką" przeraża mnie to. Przeszłam sporo w życiu i zawsze była twarda, myślałam, że nic mnie nie załamie, a tu szok III miesiąc starań (dopiero) a ja panikuję, nawet mój mąż stwierdził, że to mój słaby punkt
miq
Fanka BB :)
zobaczymy co to będzie, teraz mierzę temp, ale przerażają mnie te nieregularne cykle, najgorsze, że nie da sie przewidzieć jaki będzie następny i kiedy będzie owulacja, do tego ta praca...
Oj wystraszyłam Was?już nie będę marudzić
Oj wystraszyłam Was?już nie będę marudzić
Ostatnia edycja:
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Miq ja zaskoczyłam w 5 :-) i teraz z perspektywy czasu uważam, że to wcale nie tak długo a dla Ciebie pocieszające może być to, że masz jeszcze przed sobą 2 dłuuuuugie miesiące :-)
A ja właśnie piorę niebieskie ubranka
mam je podzielone kolorystycznie więc zaczęłam od tych i jak głupia siedziałam przed automatem i patrzyłam jak się piorą
a te przygotowania...!!
najpierw pół godziny sprawdzałam iczytałam wszystkie możliwe teksty na proszku do prania czy aby nie jest przeterminowany, potem dokładnie czyściłam szufladkę automatu na proszek i płyn, a na końcu dokładnie odmierzałam ile czego wsypać i wlać, żeby nie przedobrzyć
paranoja jakaś!!!
A ja właśnie piorę niebieskie ubranka

Ostatnia edycja:
Podziel się: