reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oczekiwalam takiej reakcji waszej...tylko to nie jest takie proste...on naprawde jest dla mnie bardzo dobry, w miare czuly (jak to facet), ogolnie w naszym zwiazku jest w miare normalnie, gdyby nie to, co mi powiedzial...z jednej strony probuje go usprawiedliwic, ze rzeczywiscie moze chce miec dziecko itd a ja moge mu go nie dac. to tak jakby bylo odwrotnie, ja chce dziecka a mam nieplodnego faceta...nie wiem co bym zrobila...pewnie najpierw probowalabym wszystich mozliwych technik wspomagania rozrodu, ale pozniej pewnie przyszla by mi mysl o zostawieniu go...hmmm...z reszta nie wiem. poza tym jak moge zostawic kogos kogo kocham? wiem, ze to co mowie jest zupelnie glupie, ale ja chyba bym sie rozpadla na kawalki jakbysmy sie rozstali...

reklama
Cześć dziewczyny,

Mam do was szybkie pytanko. Przewertowałam kilka stron na forum i nie znalazłam odpowiedzi :)
Robiłam dziś bete ale... wcześniej zjadłam śniadanko. Czy to, że nie byłam na czczo może mieć wpływ na wynik badania?
Będę bardzo wdzięczna za odp i za zaciskanie &&& :-)
spoko-maroko mozna robić bete po żarełku

Fifka, ale baty dostalaś ;-)
miliaa podziwiam, ja po takich słowach kopła bym palanta w dupe. Niech szuka szczęścia gdzie indziej, jak Ciebie traktuje jak worek rozrodczy. <tulasekdlaCiebie>

pyscek to kopsnij na betę, wyniki będziesz miała pewnie przed wizytą, a ten test to z wieczornych siuśków?

Ostatnia edycja:
Milia no cóż,my tak zareagowalysmy bo sądzę,że dla wiekszosci z nas jest to nie do pomyslenia. Ja wiem kochana,że czuły jak na faceta ale...czy wiesz jak czuli sa inni faceci? Bo czuły a czuły to dwie rozne sprawy. Broń Boże ja Ci tu nie podpowiadam,że masz innego probowac ale no takie roznice sa miedzy facetami jednak,na cale szczescie.
Ja wiem,że rozstac sie trudno ale sadze,że gdybyscie sie jednak rozstali,Ty pocierpialabys bo to nieuniknione ale z perspektywy zaczelabys dostrzegac te Jego złe strony a po podsumowaniu to nie z dystansu to nie wiem czy by to tak fajnie wygladało

milia: może być jeszcze tak że po prostu trudno mu się pogodzić z myśla ze w "normalny : sposób nie pocznienie dziecka no i jeszcze jak piszesz presja ze strony rodziny, chociaż i to go moim zdaniem nie usprawiedliwia. Poza tym my nie znamy waszej całej sytuacji więc trudno oceniać. Życze ci żebyś podjęła takie decyzje przez któe będziesz szczęśliwa :-) i żebyś miała upragnionego dzidziusia \

pyscek: kobieto oddychaj i sie nie zapartwiaj my tu będziemy sie stresowac za ciebie :tak:

pyscek to kopsnij na betę, wyniki będziesz miała pewnie przed wizytą, a ten test to z wieczornych siuśków?
tak z wieczornych ... ja nie chciałam robić, ale mąż mi truł i zrobiłam ..
pyscek: kobieto oddychaj i sie nie zapartwiaj my tu będziemy sie stresowac za ciebie :tak:

oj łatwo Ci kochana mówić nie zamartwiaj się .... ja do tej wizyty to nie doczekam się ... a przed drzwiami ... to będzie stresik i przeżycie ... czy oby się udało, a jak tak to czy coś już dojrzy na USG ...

Ostatnia edycja:
Milia o wlasnie, Lamia dobrze napisala a ja to wiesz....w goracej wodzie kapana:)

Zajczyk przepraszam Cie,tak Cie brzydko ominelam...To nic,że po sniadaniu. Tu chodzi raczej o to,żeby jak najmniej rozrzedzic hormon ale wiem ze niektore dziewczyny robily po poludniu nawet.

kobity kochane jakie ja odwalilam muffinki z kawalkami czekolady to glowa mala,pychaaaa:-D

zajczyk rozumiem, ze na teście 2 krechy były :-)

Nie testowałam:) Za bardzo wariuję przy testach z moczu, ciągle mam nadzieję, że test się myli. We wtorek miałam mieć @ i na razie cicho i mam nadzieję, że tak już zostanie :-)
Dlatego postanowiłam teraz wszystko na spokojnie, najpierw poczekać chociaż ten jeden dzień i zrobić ß
Koło 20 m być wynik a ja bym chciała już, natychmiast:)

reklama
Do góry