reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh wrocilam z tych zakupow jaka ja glupia dzwigalam jak wielblad :zawstydzona/y: ale mam wszystko i hehe kupilam gotowa podstawe do tortu bezowego ale znajac mnie zjem ja a zrobie swoja od a do z hehe myslalam ze zemdelej w drodze do domu tak mi sie duszno i slabo zrobilo :zawstydzona/y:albo cisnienie przez pogode albo nie wiem

reklama
PYSCEK CO JA WIDZE I NIE PISAŁAS MI SMSKA ze II krechy na tescie w dupke kopne bym ja w pracy sie musiala dowiedziec az mi sie niunia obudziła ;-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~ ;-) ale fajnie zla passe zabijesz ;-)

milia ojojoj wspołczuje:*<głaszcze>

hej dziurka jak tyam male sie czuja a mufinka bys sie podzielila ;-)

Mag w doope dostaniesz zara, Ty i dźwiganie..kobieto!!!:wściekła/y:

Atanku panienki ok, coraz aktywniejsze. Muffinki zeżarłam wlasnie:-p
Co tam słońce u Ciebie? Cos nowego zakupila?

Że się tak wtrącę w temat (ja wiem, wy mnie tu nie chcecie bo ja już matka spełniona :p) Milia szczerze powiedziawszy o Twojej sytuacji, Ty z pewnością byś narzeczonego nie zostawiła gdyby sytuacja była odwrotna, bo go kochasz, w takim wypadku to bardzo zrozumiałe. Ale zastanów się, czy on Cię tak naprawdę kocha, mówiąc że jeśli nie dasz mu dziecka to się rozstaniecie? No to takie dziwne jest. Pokazał, mówiąc taką rzecz, że chyba nie do końca wierzy w swoje uczucia do Ciebie i jak dobrze określiłaś, potraktował Cię jak przedmiot.
Rozumiem, chcecie dziecka, ale ważniejsza jest wasza miłość czy zaspokojenie wymagań jego rodziny?

Zajczyk beta do jedzenia ma się nijak. Nie ma wpływu czy robisz badanie na czczo czy nie.

Siemano z rana :-)
Wstawać śpiochy :-) Ja już opracowuje drożdżówkę i zapijam herbatką żurawinową z malinką - albo odwrotnie :-)

No, żebyś wiedziała, że śpiochy!!! Mi III trymestr daje się we znaki co nie miara... ostatnio nie budzę się wcześniej niż 10.30 i to chyba tylko dzięki mojej suni, której się nudzi i przychodzi do łóżka mnie lizać i nie daje spokoju... dzisiaj wstałam o 11 a spokojnie pospałabym do 13 chyba bo poszłam spać o 4 rano :/ nie umiałam zasnąć i oglądałam "gotowe na wszystko" i tak włączałam odcinek za odcinkiem aż się skapłam która godzina... :eek:

dobra dziewczyny jak juz wam sie zale to juz powiem o co u NAS chodzi...otoz...jestesmy zareczeni tak naprawde nie wiem po co...chyba dlatego, ze zaczelam mojego M przyciskac do muru, ze jestesmy ze soba juz TYYYYYYLE lat i nic sie nie dzieje, wiec mi sie oswiadczyl, ale co do slubu...hmmm...i tu BOLI wlasnie. moj M jest z dosyc dobrze finansowo sytuowanej rodziny, nawet bym powiedziala, ze bardzo dobrze...ma siostre, ktora nie chce miec dzieci (nie wiadomo czemu, twierdzi, ze ona dzieci nie lubi), wiec caly tak jakby "obowiazek" posiadania nastepcow majatku przejal moj M...wiadomo, ze dziecko on musi miec i juz! poza tym tak nakazala mamusia...no a ja jestem nieplodna i to wiadomo, wiec w rozmowie a wlasciwie ktorejs z kolei klotni na temat dziecka moj M powiedzial do mnie, z niesety jezeli nie zajde w ciaze to bedziemy musieli sie rozstac, stad brak slubu, brak pelnego zaangazowania w zwiazek i traktowanie mnie jak przedmiot. a ja glupia nie wiem czemu az tak sie w nim zakochalam...
ot, cala historia...tak w telegraficznym skrocie

a! i jeszcze powiedzialam mu ostatnio, ze jak chce in vitro, dziecko itd, to przed in vitro JA chce slubu....zyjemy juz ze soba tyle lat, ze moi rodzice domagaja sie slubu juz...ja w sumei troche tez, czulabym sie pewniej...a skoro temat slubu to moj M go totalnie olewa....

Kochana w głowie mi się nie mieści, że coś takiego facet mógl Ci powiedzieć...!!!! :szok: jak dla mnie to wygląda tak... Ty go kochasz ale co do tej jego miłości to ja bym nie była do końca pewna. On bardziej Ciebie traktuje jak byle jaką osobę, która ma urodzić tylko mu dziecko. Podejrzewam, że nawet jakbyś zaszła do razu w ciążę i wszystko byłoby OK to on i tak by Was olewał... :eek: jak dla mnie jest mamincyckiem bo on tego nie robi dla siebie bo chce być ojcem tak bardzo tylko dla rodziców, żeby się od niego odczepili. Zastanów się czy aby na pewno warto komuś takiemu dać na świat taki cud jakim będzie Wasze dziecko??? Czy aby na pewno na to zasłużył....

Cześć dziewczyny,
Mam do was szybkie pytanko. Przewertowałam kilka stron na forum i nie znalazłam odpowiedzi :)
Robiłam dziś bete ale... wcześniej zjadłam śniadanko. Czy to, że nie byłam na czczo może mieć wpływ na wynik badania?
Będę bardzo wdzięczna za odp i za zaciskanie &&& :-)

No tak jak pisały dziewczyny wcześniej (bo ja trochę opóźniona zanim nadrobiłam wszystkie posty od rana) śniadanko na pewno nie będzie miało wpływu na wynik ;-) Trzymam kciuki, żeby się udało :-)

Fifka piękny brzuchol! Tak jakbym patrzyłam na swój brzuszek! Tzn jeśli chodzi o kopniaki bo dokładnie w tym samym miejscu u mnie najczęściej coś tam wypycha. Chociaż mi się wydaję, ze to mogłoby być kolanko... :-)

Mag wariatko!!! (bez obrazy :-p) ale czyś ty oszalała???????????!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
PYSCEK CO JA WIDZE I NIE PISAŁAS MI SMSKA ze II krechy na tescie w dupke kopne bym ja w pracy sie musiala dowiedziec az mi sie niunia obudziła ;-)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~ ;-) ale fajnie zla passe zabijesz ;-)

milia ojojoj wspołczuje:*<głaszcze>

hej dziurka jak tyam male sie czuja a mufinka bys sie podzielila ;-)

Kochanie bo nie jestem pewna na 100% że to II krechy poczekam na wynik z wizyty...:-( i odrazu dzwonię :-p

AeIreda przeciez chcemy zebys zagladala do nas i pisala tak tam sie ma nasz Wiktorek i mamuska jak sobie daje rade???? :tak:

No glupia ja i dzwiganie ale myslalam ze mniej tego bedzie :zawstydzona/y:tera zbede z wami pisac stojac nad garami:p

potulnie nadstawiam zadek na kopniaki:p nom chyba oszalalam haha poprawie sie i juz nie bede dzwigac obiecuje :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)
Pyscku życzę powodzenia :)

Kurczę wyszła mi ogromna opryszczka pod nosem. Boli jak diabli i wyglądam jak potwór. Powiedzcie mi, czy bezpiecznie można stosować zovirax w ciąży? czy lepiej zasięgnąć rady lekarza?

Do góry